Wanneer uw huidige houten vloer verouderd is en beschadigingen heeft opgelopen, is het tijd om de vloer te schuren. Na het schuren ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit. Kunnen de beschadigingen niet weggewerkt worden? Dan schakelt u Van der Heijden Vloeren in voor het renoveren van de houten vloer. Binnen de kortste keren geniet u weer van een prachtige vloer.

Verleng de levensduur van uw houten vloer in Oss door deze regelmatig te schuren

Zitten er kale plekken, krassen of ziet u kleurverschillen op uw houten vloer? Laat uw houten vloer schuren en behandelen. Onze schuurmachines zorgen voor een glanzend en stofvrij resultaat. Wilt u de vloer grondig laten schuren of kiest u voor de fijne uitvoering? Na het schuren is uw houten vloer weer vlak en egaal en klaar om behandeld te worden met olie, lak of wax. Heeft u een hoogglanzende vloer in gedachten of houdt u meer van een matte uitstraling? Laat ons uw wensen weten en wij realiseren het voor u!

Een houten vloer laten renoveren

Heeft u onlangs een lekkage gehad en is uw vloer zodanig beschadigd dat dit niet eenvoudig te verhelpen is? Schakel de renovatieservice van Van der Heijden Vloeren voor uw houten vloer in. Graag komen wij bij u langs zodat wij een goed beeld krijgen van de schade. Uiteraard voorzien wij u van persoonlijk en professioneel advies zodat u na de renovatie snel weer kunt genieten van uw houten vloer.

Kom langs in de showroom in Oss

Wilt u uw houten vloer niet laten schuren of renoveren, maar bent u geïnteresseerd in een nieuwe vloer? U bent van harte welkom in onze showroom te Oss om ons productenprogramma aan houten vloeren te bekijken. Ons verkoopteam is u graag van dienst en laat u alle mogelijkheden zien. Gaat u voor iets soortgelijks of laat u zich liever verrassen? Van parket tot een massief houten vloer en van lamelparket tot laminaat, u vindt het allemaal in ons brede assortiment.

Vraag een offerte aan voor de renovatie van uw houten vloer

Het liefst maken wij alles voor u op maat zodat u daadwerkelijk kunt genieten van uw droomvloer. Online vraagt u eenvoudig een offerte aan die wij geheel op maat voor u maken. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld het renoveren van uw houten vloer? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)412 657016. Of breng van maandag tot en met zaterdag een bezoek aan onze showroom voor een presentatie van onze houten vloeren en vraag naar onze renovatieservice. 


Aanbevolen pagina's

showroom houten vloeren | houten vloer leggen | kloostervloeren


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken