Wanneer uw huidige houten vloer verouderd is en beschadigingen heeft opgelopen, is het tijd om de vloer te schuren. Na het schuren ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit. Kunnen de beschadigingen niet weggewerkt worden? Dan schakelt u Van der Heijden Vloeren uit Nuland in voor het renoveren van de houten vloer. Binnen de kortste keren geniet u weer van een prachtige vloer.

Verleng de levensduur van uw houten vloer door deze regelmatig te schuren

Zitten er kale plekken, krassen of ziet u kleurverschillen op uw houten vloer? Laat uw houten vloer schuren en behandelen. Onze schuurmachines zorgen voor een glanzend en stofvrij resultaat. Wilt u de vloer grondig laten schuren of kiest u voor de fijne uitvoering? Na het schuren is uw houten vloer weer vlak en egaal en klaar om behandeld te worden met white wash, olie, lak of wax. Heeft u een hoogglanzende vloer in gedachten of houdt u meer van een matte uitstraling? Laat ons uw wensen weten en wij realiseren het voor u!

Kom langs in de showroom

Wilt u uw houten vloer niet laten schuren of renoveren, maar bent u geïnteresseerd in een nieuwe vloer? U bent van harte welkom in onze showroom te Nuland om ons productenprogramma aan houten vloeren te bekijken. Ons verkoopteam is u graag van dienst en laat u alle mogelijkheden zien. Gaat u voor iets soortgelijks of laat u zich liever verrassen? Van parket tot een massief houten vloer en van lamelparket tot laminaat, u vindt het allemaal in ons brede assortiment. Vraag een offerte aan voor de vloer van uw dromen of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken