Door uw houten vloer te laten schuren door Van der Heijden Vloeren, gevestigd in Nuland nabij Arnhem, krijgt uw vloer een gelijkmatige kleur. Daarnaast ziet uw vloer er egaal uit en heeft u de mogelijkheid om de vloer met olie te behandelen. Uw vloer krijgt hierdoor een klassieke en tijdloze uitstraling. Benieuwd naar het effect? Kom langs in onze showroom en laat u verrassen.

Laat uw houten vloeren schuren in uw woning nabij Arnhem

Is uw huidige houten vloer wat verouderd en wilt u weer de voordelen ervaren van een nieuwe houten vloer? Wij schuren uw houten vloer in uw woning of de vloeren in uw bedrijfspand te Arnhem met veel plezier. Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis, bent u te allen tijde verzekerd van een prachtige kwaliteitsvloer. Wilt u uw geschuurde vloer voorzien van een olie of een speciale beschermlaag? Laat ons uw wensen weten. Wij maken graag uw verwachtingen waar.

Jarenlang probleemloos genieten van uw houten vloer

Om de kwaliteit van de houten vloeren in uw woning of bedrijfspand in Arnhem optimaal te houden, is het belangrijk dat u zelf uw houten vloer goed onderhoudt. Dit doet u door de vloer wekelijks te reinigen met een stofzuiger of veger, vlekken direct te verwijderen met een vochtige doek en vuil te verwijderen met onderhoudszeep. Om vervuiling te voorkomen, raden wij u aan om gebruik te maken van deurmatten. Zo voorkomt u dat zand en ander vuil op uw houten vloer komt en heeft u jarenlang probleemloos plezier van uw vloer.

Laat uw houten vloer door professionals schuren in de omgeving van Arnhem

Wilt u nieuw leven in uw huidige vloer blazen? Vraag vandaag nog een offerte aan om uw houten vloeren te laten schuren in uw woning of bedrijfspand te Arnhem. Ontvangt u graag advies of wilt u een goed beeld van de mogelijkheden krijgen? Kom dan eens langs in onze showroom te Nuland. Deze is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)73 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken