Wilt u lamelparket in uw woning of kantoorpand in een mooi patroon, zoals visgraat laten leggen? Komt u dan eens langs in de showroom van Van der Heijden Vloeren en bekijk het brede productenprogramma. Lamelparket is een van de meest innovatieve producten op het gebied van houten vloeren. Deze vloer wordt ook wel een multiplank vloer genoemd omdat lamelparket uit twee lagen bestaat. De toplaag is gemaakt van hoogwaardig hardhout en de basislaag is opgebouwd uit eersteklas multiplex. Deze combinatie zorgt voor een uiterst stabiel product waar u jarenlang zorgeloos plezier van heeft.

Lamelparket met visgraatpatroon in Oss

Ons lamelparket is verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes en patronen zoals een visgraatpatroon of een Hongaarse punt. Het patroon van de visgraat wordt bepaald door de breedte van de planken. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers laten u graag de mogelijkheden zien. Onze producten presenteren wij op grote borden zodat u een duidelijk beeld krijgt van het beoogde eindresultaat.

Een milieubewuste keuze

Deze vloersoort is zeer milieuvriendelijk omdat alleen de toplaag uit hout bestaat. Bij de productietechniek is er sprake van weinig tot geen materiaalverlies. Vindt u een goed milieu ook zo belangrijk? Kies dan voor lamelparket met bijvoorbeeld visgraatpatroon. Van der Heijden Vloeren is FSC-gecertificeerd en gebruikt alleen duurzame materialen die onderhoudsvriendelijk en goed vervaardigd zijn. Heeft u vragen voor ons? Stel ze gerust. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

houten vloer schuren white washparket visgraat | vloerenwinkel


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken