Mooie, maar vooral duurzame luxe vloeren vindt u bij Van der Heijden Vloeren. Waarmee wilt u de vloer bekleden? Een prachtig parket, een tijdloze houten vloer of een handige laminaat vloer? U vindt het allemaal in onze showroom in Oss. Ervaar hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers heten u van harte welkom.

Mooie kwaliteitsvloeren voor u op maat gemaakt

Alle luxe vloeren die u in ons productenprogramma vindt, maken wij graag voor u op maat. Wij leveren dan ook een product die geheel aan uw verwachtingen voldoet. Belangrijke aspecten hierbij zijn duurzaamheid en kwaliteit. U wilt niet alleen mooie vloeren, maar ook vloeren laten leggen waar u lang plezier van mag hebben. Waar kunt u allemaal uit kiezen? Wij vertellen het u graag.

Zo zorgt u ervoor dat de vloer perfect bij uw woning past

Allereerst is het belangrijk om de beoogde ruimte te analyseren. Welke vloer is hier het meest geschikt voor en zijn er belangrijke zaken waar rekening mee gehouden moet worden? Welk materiaal heeft u in gedachten en in welk patroon wilt u het laten leggen? Denk bijvoorbeeld aan visgraat, de Hongaarse punt of een vlechtpatroon. Voor de uitstraling is het van belang om een gewenste bewerking te kiezen. Hierbij heeft u de keuze uit onder andere gerookt, geschuurd, verouderd, geborsteld, gebeitst en gelakt.

Vraag een offerte aan

Heeft u antwoord kunnen geven op de gestelde vragen? Of laat u zich graag adviseren? Loop eens binnen in onze showroom en laat u inspireren door onze mooie vloeren. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

lamelparket visgraat | houten vloer schuren white wash | parket visgraat


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken