Mooie en vooral hoogwaardige duurzame vloeren vindt u bij Van der Heijden Vloeren. Waarmee wilt u de vloer bekleden? Hout, PVC, Laminaat, Natuursteen of Tegels? U vindt het allemaal in onze showroom in Nuland. Ervaar hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers heten u graag van harte welkom.

Mooie kwaliteitsvloeren voor u op maat gemaakt

Alle hoogwaardige vloeren die u in ons ons productenprogramma vindt, maken wij graag voor u op maat. Wij leveren dan ook een product, dat geheel aan uw verwachtingen voldoet. Belangrijke aspecten hierbij zijn duurzaamheid en kwaliteit. U wilt niet alleen een mooie vloer, maar ook een vloer waar u langdurig plezier van heeft. We vertellen en laten graag zien waar u uit kunt kiezen.

Zo zorgt u ervoor dat de vloer perfect bij uw woning past

Allereerst is het belangrijk om de beoogde ruimte te analyseren. Welke vloer is hier het meest geschikt voor en zijn er belangrijke zaken waar rekening mee gehouden moet worden? Welk materiaal heeft u in gedachten en in welk patroon wilt u het laten leggen? Denk bijvoorbeeld aan visgraat, de Hongaarse punt of een vlechtpatroon. Voor de uitstraling van een houten vloer is het van belang om een gewenste bewerking te kiezen. Hierbij heeft u de keuze uit onder andere gerookt, geschuurd, verouderd, geborsteld, gebeitst en gelakt.

Vraag een offerte aan

Wij maken graag een maatwerk offerte voor u, die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is. Loop eens binnen in onze showroom in Nuland en laat u inspireren door onze mooie vloeren. Heeft u vragen? Stel ze gerust per e-mail info@vanderheijdenvloeren.nl of door te bellen naar het telefoonnummer 073 2074681. We staan u graag te woord met raad en daad.

Veel gevraagde producten

lamelparket visgraat | houten vloer schuren white wash | parket visgraat

Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken