Het grote voordeel van traditioneel parket is het aantal unieke mogelijkheden wat betreft de houtsoort en het legpatroon, zoals visgraat of een vlechtpatroon. Maar ook qua afwerkingen is er bij Van der Heijden Vloeren van alles mogelijk. Wij voorzien u van een ontwerp op maat en leggen uw luxe vloer met plezier en zorgvuldigheid in uw woning of in uw kantoor. Ligt er binnenkort bij u een prachtige parketvloer met een visgraatpatroon? Laat u adviseren door een van onze enthousiaste en deskundige medewerkers in onze showroom.

Een warme uitstraling door een parketvloer met een visgraatpatroon in Oss

Of het nu om de slaapkamer, woonkamer, keuken of een kantoorpand gaat, een visgraat parketvloer creëert een warme uitstraling. Naast de warme uitstraling zorgt een visgraatvloer er ook voor dat de ruimte optisch groter lijkt. Uiteindelijk bepaalt de breedte van de planken het patroon. Brede planken zorgen namelijk voor een heel ander effect dan dunne planken van bijvoorbeeld 90 mm breed. Onze medewerkers in Oss laten u graag het verschil zien.

Altijd een visgraat parketvloer die geheel aan uw wensen voldoet

De kwaliteit die wij u beloven begint al bij het persoonlijk en professioneel advies. Aan de hand van uw wensen, maken wij een passend ontwerp. Zo weet u zeker dat de luxe vloer altijd aan uw verwachtingen voldoet. Uiteraard werken wij alleen met kwalitatief duurzame materialen die onderhoudsvriendelijk en goed vervaardigd zijn. Van inkoop tot plaatsing, wij leven onze kwaliteitsnormen te allen tijde na.

Meer dan 50 soorten parketvloeren

Kom langs in onze showroom te Oss en kies uit meer dan 50 verschillende traditionele parketvloeren zoals een tapis parketvloer. Doe inspiratie op en ontdek de verschillende mogelijkheden betreft kleur, materiaal en afwerking. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld onze visgraat parketvloer? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

vloerenwinkeleiken visgraat vloer | eiken parket


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken