Bij Van der Heijden Vloeren vindt u de mooiste pvc vloeren, die uitermate geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Eindhoven. Wij bieden u de keuze uit vloeren die verschillen qua kleur, afwerking en soort. Tevens zijn er diverse legpatronen mogelijk, bijvoorbeeld visgraat of Hongaarse punt. Wanneer u naar onze showroom in Nuland komt, wordt u op deskundige wijze bijgestaan door ervaren vakmensen. Op die manier weet u zeker dat u de gewenste vloer vindt.

Laat uw pvc vloeren leggen door onze professionals nabij Eindhoven

Een pvc vloer is een mooie, stijlvolle vloer. U kunt dit type vloer bovendien in iedere ruimte aanleggen, omdat het een vochtbestendige vloer is. Laat u de vloer liever leggen door een specialist? Onze medewerkers nemen dit werk graag voor u uit handen. Wij leggen alles op vakkundige wijze, zodat u snel over een complete, onderhoudsvriendelijke vloer beschikt. Vanwege het feit dat pvc vloeren weinig onderhoud behoeven, zijn ze erg populair in en rondom Eindhoven, maar ook in bijvoorbeeld:

Vraag eenvoudig een offerte aan

Heeft u interesse in de pvc vloeren die wij verkopen vanuit onze showroom in Nuland, niet ver van Eindhoven? Of wilt u graag andere producten uit ons productenprogramma kopen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Hier ontvangt u alle informatie die u maar nodig heeft en vraagt u eenvoudig een offerte aan. Heeft u vragen? Stel ze dan via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken