Een abdijvloer, oftewel een kloostervloer, is een antieke, massieve eikenhouten vloer. Het grote voordeel van een abdijvloer is dat deze een zeer lange levensduur heeft. Door de vloer meerdere malen te schuren, gaat de vloer jarenlang mee. Uit het hout worden de vloerdelen geschaafd waarna ze geborsteld, gerookt of getrommeld worden voor een prachtig resultaat. Een abdijvloer heeft open noesten en scheuren wat een uniek effect geeft. Uiteraard worden deze goed behandeld zodat de vloer optimaal benut kan worden. Interesse in een abdijvloer? Van der Heijden Vloeren heet u van harte welkom in de showroom te Oss.

Een abdijvloer in Oss met een uniek doorleeft karakter

Abdijvloeren hebben een robuuste en doorleefde uitstraling. Een belangrijk aspect bij het ontwerpen van een abdijvloer is dat het verleden duidelijk te zien is in de planken. Nieuw geproduceerde planken worden kunstmatig voorzien van deuken en krassen voor een doorleefde sfeer. De ruimte is voorzien van een nieuwe vloer met een oud karakter. Onze collectie aan verouderde houten vloeren bestaat uit de Antique collectie, Knotting Hill en National Treasure. Naar welke vloer gaat uw voorkeur uit?

Bekijk de verschillende abdijvloeren in de showroom in Oss

Van maandag tot en met zaterdag zijn de deuren van onze showroom voor u geopend. Laat u adviseren door ons enthousiaste en gedreven verkoopteam. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

vloeren arnhem | parketvloeren oss | parket oss


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken