Wilt u graag een traprenovatie uit laten voeren in uw woning of bedrijfspand in Nijmegen, Den Bosch of bijvoorbeeld elders in Brabant? Dit is een veelomvattend proces en daarom is het verstandig om een professional in te schakelen. Van der Heijden Vloeren uit Nuland voert graag een traprenovatie uit in uw pand in Brabant. Hierbij horen wij graag van u wat u voor ogen heeft, zodat wij de trap geheel naar uw wens kunnen renoveren.

Met een traprenovatie zorgen wij ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet

Wanneer u ons inschakelt voor een traprenovatie in uw pand, gaan wij op zeer nauwkeurige wijze te werk. Alles moet tot op de millimeter kloppen en dit laat u met een gerust hart aan onze ervaren monteurs over. Hierbij staan uw wensen te allen tijde centraal. In een persoonlijk gesprek vertelt u hoe uw nieuwe trap eruit moet komen te zien. Wij leggen hierna uit wat onze mogelijkheden op het gebied van renovatie zijn en geven u deskundig advies over de vormgeving van uw trap. Zodra dit alles in orde is, start de traprenovatie voor uw woning of kantoorpand en beschikt u snel over een trap die er weer als nieuw uitziet!

Kies ervoor om uw vloer door te laten lopen in uw trap

Het liefst wilt u uiteraard een trap die aansluit bij uw vloer. Daarom is het bij Van der Heijden Vloeren mogelijk om de trap in uw pand bij de traprenovatie af te stemmen op de vloer. Hierbij maakt het niet uit of u over een houten vloer of over een pvc-vloer beschikt, een traprenovatie is mogelijk met verschillende materialen, in de meest uiteenlopende stijlen. Tevens kunt u ervoor kiezen om de traprenovatie tegelijkertijd uit te laten voeren met een vloerrenovatie in uw woning of bedrijfspand. Op die manier creëert u een compleet vernieuwde ruimte die één geheel vormt.

Benader ons en profiteer van onze werkwijze

Wilt u een traprenovatie uit laten voeren, bijvoorbeeld met laminaat? Deel uw wensen dan met ons en profiteer van onze zorgvuldige werkwijze. U bent van harte welkom in onze showroom in Nuland om de mogelijkheden te bespreken. Indien u vragen heeft over het uitvoeren van een traprenovatie, stelt u deze via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken