Laat u inspireren door onze (nieuwe) producten en ontwerpen die worden gepresenteerd op grote borden in onze showroom in Nuland, Nederland.

Familiebedrijf

Van der Heijden Vloeren is een typisch familiebedrijf met een bijzonder toegankelijke bedrijfscultuur. Met onze eigen in-huis productie en een team van vakkundige vloerenleggers in dienst, staat kwalititeit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel bij Van der Heijden.

Bezoek ons

Van der Heijden Vloeren Nuland is uw One-Stop-Shopping adres voor al uw vragen en benodigdheden mbt maatwerk vloeren in de regio.


Maandag t/m vrijdag                         8:00 - 17:00
Zaterdag 8:30 - 16:00
Zondag gesloten
073 207 4681

Sample Service

Onze ‘Sample Service’ helpt U in de oriëntatiefase en ons professionele advies is laagdrempelig, altijd vriendelijk en klantgericht en wordt gekenmerkt door Brabantse gemoedelijkheid. Een kop heerlijk verse koffie of thee, voor de kinderen een eigen ‘kids corner’ en twee stoere tafels waaraan u zich direct thuis voelt, maken van uw bezoek een bijzondere ‘belevenis’.

Bezoek aan huis

In de showroom tonen wij een ruim assortiment van unieke eigentijdse vloeren die wij produceren en leveren als maatwerk v.w.b. afmeting, kleur en uitstraling/karakter vd vloer. Ook een bezoek aan huis van onze vakman om de situatie m.b.t. de vloer vooraf op te nemen, kan altijd ingepland worden. Hiermee scheppen wij vertrouwen en investeren in een lange termijn relatie.

Opknappen

Vele van onze particuliere klanten kennen wij al lang en vaak komt na vele jaren dan ook een nieuwe vloer voor de volgende generatie ter sprake! Ook onze ondersteuning in het opknappen van uw oude vloer en/of onderhouden van uw nieuwe vloer is gebaat bij deze goede onderlinge verstandhouding. Met een eigen lijn onderhoudsproducten en goede after sales service krijgt de garantie die ‘Van der Heijden Vloeren’ biedt een hele nieuwe dimensie!

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken