Bij Van der Heijden Vloeren zijn we er niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in als aannemer, projectontwikkelaar, (binnenhuis)architect of interieurbouwer voor ontzorging op het gebied van vloeren, plinten en toebehoren. Verder staan wij ook voor u klaar wanneer u producten nodig heeft voor de renovatie van vloeren en trappen. Als specialist op het gebied van vloeren staan wij u graag op betrouwbare wijze bij.

Een ruim assortiment met diverse soorten vloeren

Wanneer u voor een project op zoek bent naar een geschikte vloer, is het fijn als u de keuze heeft uit een ruim assortiment. Bij onze showroom in Nuland kiest u uit vloeren van diverse materialen, zoals:

  • Hout
  • Pvc
  • Laminaat
  • Natuursteen
  • Tegels

Heeft u de geschikte vloer gevonden? U heeft de mogelijkheid om de vloer te laten leveren en hem zelf te leggen, maar u kunt ook gebruikmaken van onze eigen legservice met nazorg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een van onze vloeren voor uw project? Kom dan eens langs in onze showroom in Nuland, om ons aanbod te bekijken. Wilt u meer weten over deze vloeren of ontvangt u graag vrijblijvend een offerte? U bereikt ons door te bellen naar 073 207 4681. Het is ook mogelijk om een afspraak in onze showroom te maken buiten werktijden, neem hiervoor contact met ons op.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken