Eén van de meest innovatieve producten op het gebied van houten vloeren is 2-laags lamel parket. Lamel parket staat ook wel bekend als een multiplank vloer. Een 2-laags multiplank vloer bestaat, wat uit de naam ook wel blijkt, uit twee lagen. De toplaag is van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout en de basis laag daaronder is opgebouwd uit eersteklas multiplex. Deze twee lagen samen zorgen ervoor dat lamel parket een uiterst stabiel product is waarbij de natuurlijke werking van hout nagenoeg uitgesloten wordt.

Multiplank vloer in allerlei lengtes en breedtes

Waar een multiplank vloer regelmatig wordt verward met laminaat of zelfs kunststof, is het daarentegen een volwaardige houten vloer welke ook nog eens perfect toe te passen is bij vloerverwarming. Bij Van der Heijden Vloeren bent u aan het juiste adres voor multiplank lamel parket in verschillende breedtes, lengtes en patronen als Planken, Visgraat of Hongaarse Punt. 

Deze vloersoort is goed voor het milieu omdat alleen de toplaag uit hout bestaat en er door de speciale productietechniek weinig tot geen materiaalverlies tot stand komt. Draagt u het milieu een warm hart toe? Dan is deze vloer de juiste keuze! 

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken