Bent u uitgekeken op uw huidige vloer en wilt u daarom een vloerrenovatie uit laten voeren bij uw pand in regio Den Bosch? Of is het juist strikt noodzakelijk om wat voor reden dan ook om de vloer te renoveren? Schakel ons dan in. Van der Heijden Vloeren uit Nuland, nabij Den Bosch en Oss, voert vloerrenovaties uit in en rondom Brabant. Of het nu om een woning of een bedrijfspand gaat, onze vakmensen staan graag voor u klaar.

Een professionele vloerrenovatie, uitgevoerd door vakmensen uit regio Den Bosch

Als specialist in vloeren en vloeronderhoud weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan bij een vloerrenovatie in uw pand in bijvoorbeeld Oss, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of elders in Brabant. Hierbij maken wij te allen tijde gebruik van een vast stappenplan. Allereerst luisteren wij naar uw wensen en geven wij u uitgebreid advies over onze mogelijkheden. Zodra duidelijk is hoe de vloerrenovatie uitgevoerd gaat worden, meten onze vakmensen uit Brabant alles voor u in. Zo weet u zeker dat alles perfect aansluit in uw woning of bedrijfspand. Vervolgens wordt de nieuwe vloer geplaatst en wordt eventuele nazorg geleverd. Op die manier wordt uw droomvloer stap voor stap gerealiseerd!

Stem uw vloer af op het interieur van uw pand

Het mooiste is het natuurlijk als uw vloer past bij de rest van het interieur van uw woning of bedrijfspand, ongeacht of het een houten vloer, een pvc vloer of een ander type vloer is. Daarom is het bij Van der Heijden Vloeren mogelijk om uw vloer geheel af te stemmen op bijvoorbeeld uw trap. Wij zorgen er bij de vloerrenovatie in uw pand in Den Bosch, Oss of elders in Brabant dan voor dat de stijl van uw vloer en uw trap in elkaar overlopen. Eventueel is het hierbij noodzakelijk om ook een traprenovatie uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat alles volledig op elkaar aansluit.

Schakel onze professionals in

Wilt u graag een vloerrenovatie in uw pand in Den Bosch, Oss of elders in Brabant laten uitvoeren? Schakel dan onze professionals in. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in Nuland, kunt u uw wensen delen met onze medewerkers en heeft u de mogelijkheid om ons aanbod aan vloeren te bekijken. Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken