Een luisterend oor

Van adviseur tot en met chauffeur, we staan graag voor u klaar. Dat begint met het advies, want dat is altijd op maat. Of het nu gaat om een eenvoudig product voor uw vloer of een uitgebreid vloerenplan. Bij Van der Heijden begint kwaliteit met een luisterend oor en dat stopt niet bij de aflevering. Ook daarna kunt u een beroep op ons blijven doen. Voor onderhoud, uitbreiding of welke vraag dan ook. Ons team helpt u graag, ook wanneer u een klacht heeft. Ook zijn we met trots FSC-gecertificeerd.

Kwaliteit

Kwaliteit begint bij ons met een passend advies. Maar ook de toepassing van kwalitatief duurzame materialen, onderhoudsvriendelijk of onderhoudsvrij en goed vervaardigd. Van inkoop en verwerking tot en met afwerking; wij blijven onze kwaliteitsnormen naleven. En heeft u vragen? Geen nood, neem gerust direct contact met ons op.

Service

Van der Heijden Vloeren is een betrouwbare partner, wij zijn open en transparant over onze goede financiële positie. Goed luisteren naar uw vragen en wensen blijft een belangrijk onderdeel van onze service. Kortom, een juiste afstemming vinden wij erg belangrijk. Tot op het moment van aflevering of plaatsing. Maar service betekent bij ons ook:

  • Praktische adviezen
  • Inmeten op locatie
  • Zaagservice in werkplaats
  • Bezorgservice bij u thuis
  • Eigen montageteam
  • Financieel sterke partner

Team

Misschien kent u al een aantal mensen, maar graag laten we u kennismaken met onze teams. Want dagelijks staan voor u meerdere teams klaar.

Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken