Wij zijn zeer kritisch wanneer het gaat om keramische vloertegels. Wij streven er steeds naar om u zo goed mogelijk te voorzien van een passende keramische vloertegel. Keramische vloertegels moeten zowel functioneel als decoratief een toevoeging zijn voor uw interieur. De ontwikkelingen en nieuwe technologieën hebben ervoor gezorgd dat er producten op de markt zijn gekomen waar wij volledig achter kunnen staan.

Een zo goed als onaantastbaar product dat kleurecht, zuurecht, chemicaliënbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk is in diverse stijlen. Bekijkt u bijvoorbeeld eens onze keramische vloertegels met houtlook of keramische vloertegels met betonlook.

Waarom kiezen voor keramische vloertegels? 

Het verwerken van keramische vloertegels in uw woning heeft verschillende voordelen. U kiest om te beginnen voor een duurzame vloer welke tientallen jaren mee zal gaan. Intensief gebruik is voor deze tegels geen enkel probleem. Slijtage zal extreem langzaam gaan en niet tot nauwelijks merkbaar of zichtbaar zijn. Daarnaast zijn onze tegels zeer onderhoudsvriendelijk, in een handomdraai is uw vloer zo goed als nieuw. Keramisch parket hoeft namelijk niet in de was te worden gezet of te worden gepolijst.

Naast functionele voordelen is de keuze voor een keramische vloertegel ook zeer stijlvol. U kunt namelijk kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod in diverse uitvoeringen en stijlen. Ook de kleuren zullen niet veranderen door bijvoorbeeld zonlicht. Keramiek is niet voor niets een van de meest gebruikte materialen voor vloeren.

Iedere soort keramische vloertegel heeft unieke eigenschappen. Wij denken daarom graag met u mee en voorzien u van een advies op maat. In samenspraak komen we tot een passend design in de stijl van uw interieur met de juiste functionaliteit. U kiest namelijk voor een duurzaam product waar u jarenlang van kunt genieten. Onze specialisten helpen u om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven.

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Nuland om samen uw wensen en bijpassende mogelijkheden te bespreken inclusief de investering die een keramische vloer vraagt.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken