Meer informatie over onze producten en diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bereiken via info@vanderheijdenvloeren.nl of even bellen op telefoonnummer 073 2074681. We staan u graag te woord met raad en daad.

Garantie

De producent van de houten vloeren geeft 5 jaar fabrieksgarantie op haar Multiplank-producten en parketvloeren.

Zij geven die garantie op zowel de hardhouden toplaag als de onderliggende WBP Berken multiplex. Dit geldt ook voor onze massieve vloeren. U mag vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. Lees onze garantievoorwaarden goed door.

Installatie instructies

Leest u a.u.b. de volledige 'Installatie instructies' zorgvuldig, voordat u gaat starten met het leggen van de vloer. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de eigenaar en/of vloerenlegger.

Onderhoudsinstructies

Leest u a.u.b.de Onderhoudsinstructies van Van der Heijden Vloeren zorgvuldig door. Uw vloer behoudt haar warmte en schoonheid voor vele jaren, als u het hout goed onderhoudt. Daartoe volgt u stapsgewijs de onderhoudsadviezen. Daarmee beschermt u uw houten vloer en houdt u deze als nieuw. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de eigenaar en/of vloerenlegger.

Under Floor Heating (UFH)

Het is mogelijk om uw vloer op vloerverwarming te leggen. U dient dan wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Leest u a.u.b. de garantievoorwaarden in het 'Van der Heijden Garantie' document, en volg de instructies in het 'UFH document' nauwgezet.

Verantwoorde Inkoop

De producent van de houten vloeren committeert zich aan RPP = Responsible Purchase Policy. Dat houdt in dat we ons inkoopbeleid maatschappelijk verantwoord uitoefenen, met respect voor natuur en mens. Het hout wat wij inkopen komt uit legale en duurzaam onderhouden bossen wereldwijd.

Dat geldt voor alle onderdelen die wij inkopen om onze vloeren te kunnen produceren.

CE-certificaat

De producent van de houten vloeren beschikt over het CE-certificaat, waarmee wordt aangegeven dat we de regels naleven, die van toepassing zijn op de verwerking van specifieke hardhoutsoorten. Conform de vereisten van EN 14342 + A1, EN 9239-1 en EN 717-1.

Accessoires en Onderhoudsproducten

Naast houten vloeren biedt Van der Heijden Vloeren ook ondervloeren, lijmen en een uitgebreid assortiment accessoires en onderhoudsproducten. Tevens verschillende soorten en kleuren onderhoudsolie, maar ook houten plinten (uit voorraad), maatwerk- of sierplinten, die op verzoek kunnen worden geleverd. Neem voor meer informatie contact op met Van der Heijden Vloeren en we staan u graag te woord.

Bekijk het laatste nieuws en blogs van Van der Heijden Vloeren en blijf op de hoogte