Meer informatie over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Garantie

Heywood Vloeren geeft 5 jaar garantie op haar Multiplank-producten en parketvloeren.

Wij geven die garantie op zowel de hardhouden toplaag als de onderliggende WBP Berken multiplex. Dit geldt ook voor onze massieve vloeren. U mag vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. Lees onze garantievoorwaarden goed door.

Installatie instructies

Leest u a.u.b. de volledige 'Installatie instructies' zorgvuldig voordat u gaat starten met het leggen van de vloer. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de eigenaar en/of vloerenlegger.

Onderhoudsinstructies

Leest u a.u.b.de Onderhoudsinstructies van Heywood Vloeren zorgvuldig. Uw Heywood vloer behoudt haar warmte en schoonheid voor vele jaren, als u het hout goed onderhoudt. Daartoe volgt u stapsgewijs de onderhoudstips. Daarmee beschermt u uw houten vloer en houdt u deze als nieuw. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de eigenaar en/of vloerenlegger.

Under Floor Heating (UFH)

Het is mogelijk om Heywood Vloeren op vloerverwarming te leggen. U dient dan wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Leest u a.u.b. de garantievoorwaarden in het 'Heywood Garantie' document, en volg de instructies in het 'UFH document' nauwgezet.

Verantwoorde Inkoop

Heywood Vloeren committeert zich aan RPP = Responsible Purchase Policy. Dat houdt in dat we ons inkoopbeleid maatschappelijk verantwoord uitoefenen, met respect voor natuur en mens. Het hout wat wij inkopen komt uit legale en duurzaam onderhouden bossen wereldwijd.

Dat geldt voor alle onderdelen die wij inkopen om onze vloeren te kunnen produceren.

CE-certificaat

Heywood Vloeren beschikt over het CE-certificaat, waarmee wordt aangegeven dat we de regels naleven die van toepassing zijn op de verwerking van specifieke hardhoutsoorten. Conform de vereisten van EN 14342 + A1, EN 9239-1 en EN 717-1.

Accessoires en Onderhoudsproducten

Naast houten vloeren biedt Heywood Vloeren ook ondervloeren, lijmen en een uitgebreid assortiment accessoires en onderhoudsproducten. Tevens verschillende soorten en kleuren onderhoudsolie, maar ook houten plinten (uit voorraad) of maatwerkplinten die op afspraak kunnen worden geleverd. Neem voor meer informatie contact op met uw Heywood Vertegenwoordiger. Of bekijk de nieuwe Heywood Vloeren Prijslijst van oktober 2015.

Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken