Uw wens, uw bestelling

Een verbouwing in het algemeen, maar zeker de aanschaf van een vloer, die daar voor veel jaren komt te liggen, is een spannende aangelegenheid die nog al eens een uitdaging oplevert. U wilt tenslotte de juiste keuze maken voor de investering in uw vloer, die beeld- en sfeer bepalend is in uw interieur.

Lees meer

Wees echter gerust: Van der Heijden Vloeren is gespecialiseerd in maatwerk vloeren, dus bijna alles kan! Kortom een vloer voor ieder budget en in iedere stijl en kleur. Na een eerste oriëntatie in de showroom of op de website, worden uw wensen zorgvuldig in kaart gebracht. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt U deze wensen met betrekking tot uw nieuwe vloer kenbaar maken en worden afhankelijk van uw voorkeur, stijl, smaak en budget een aantal voorbeelden getoond in de showroom. Zodra er een aantal vloeren aansluiten op uw wensen wordt er een selectie van vloeren gemaakt die nader toegelicht worden. Desgewenst worden er voor U speciale monsters op maat en op kleur gemaakt in de optie(s) die uw uiteindelijke voorkeur hebben. Tevens zal er een tijdsplanning worden gemaakt en indien er knelpunten zijn, zoeken we gezamenlijk naar een oplossing. Nadat we tezamen de specificatie, levertijd en prijs van uw bestelling zijn overeengekomen, is het ons streven de door U gewenste vloer hoogwaardig en op tijd op te leveren. We kunnen indien gewenst hier ook over afstemmen met uw aannemer/uitvoerder. Indien noodzakelijk zijn wij tevens bereid de mogelijkheid voor spoedopdrachten onder gezamenlijk te bepalen voorwaarden te bekijken.

Advies van vakmensen

Tijdens uw oriëntatie maar ook daarna heeft u baat bij een oprecht advies van onze vakmensen. Zowel in de showroom, als ook met het installeren en voor het onderhoud. Zij hebben véél ervaring en alle relevante technische aspecten komen aan de orde, zodat we trachten verrassingen op voorhand uit te sluiten.

Lees meer

Zij kunnen U adviseren m.b.t. voorkeur voor zwevend leggen of vol verlijmen. Dit is mede afhankelijk van de locatie, de ondervloer, het gebruik en of er al dan niet sprake is van vloerverwarming. Ook eventuele geluidseffecten en of doorlaatbaarheid van de vloer worden besproken.

Maar denk ook aan advies m.b.t. kleur en ideale maatvoering van de planken of patroonvloer e.e.a. afhankelijk van de grootte van de ruimte en uiteraard uw budget. Ook adviseren zij U dan over het noodzakelijke wekelijks en periodiek onderhoud. Het ‘ideale klimaat in huis’ en aspecten als garantie komen aan de orde. Welke vloer is meer of minder gebruiksvriendelijk in onderhoud en duurzaamheid, slijtvast versus kwetsbaar! En wat te doen bij intensief gebruik van de vloer door kinderen of huisdieren zoals een hond? Stel gerust uw vragen. Wij helpen U graag met het vinden en installeren van de juiste vloer, die prachtige vloer van uw dromen!

Op de millimeter nauwkeurig

Verheug U alvast op de maatwerk vloer die U besteld heeft. De vakmensen van Van der Heijden Vloeren komen vóór productie het benodigde vloeroppervlakte op locatie per ruimte inmeten.

Lees meer

Afhankelijk van uw vloerplan komt er een advies om ca. 5% tot 10% extra te bestellen i.v.m. zaagverlies. Hierdoor beperkt U de uiteindelijke kosten en voorkomt U dat er te weinig besteld is en de installatie niet kan worden afgerond in het geplande tijdsbestek. Hiermee voorkomt U veel ergernis en meerkosten. Tevens worden de vlakheid van de ondervloer, het vochtgehalte en de ventilatie mogelijkheden beoordeeld om het algemene klimaat binnen te beoordelen. Dit is belangrijk om tot een goed advies voor het leggen van de vloer en vloeronderhoud op de lange termijn te komen. Al deze zaken worden in het (voor)inspectierapport opgenomen en maken onderdeel uit van het advies op maat wat aansluitend volgt tezamen met de offerte.

Zelf aan de slag

Met onze duidelijke en gedetailleerde leg- en onderhoudsinstructie kunt u eventueel zelf aan de slag, indien U de kosten voor het leggen van de vloer wenst te besparen. De vloer laten leggen door een vakman is aan te bevelen als het vloerplan of de ondergrond U voor de nodige uitdagingen stelt.

Lees meer

Het strikt opvolgen van de omschreven richtlijnen en werkwijze is belangrijk om een goed eindresultaat te behalen. Is er twijfel neem dan even contact op met ons voor een advies op maat. Naast de vloer zelf, kunt u bij Van der Heijden Vloeren ook voor aanverwante artikelen terecht. Denk hierbij aan vloerlijm, geluiddempende ondervloeren, vochtschermen, plinten, afdeklijsten, convectorput roosters, traptreden en trapneuzen en natuurlijk de onderhoudsmiddelen voor uw  vloer, zoals hardwax olie, parketzeep en intensieve reiniger.  

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken