Naast comfort, stralen de vloeren van Van der Heijden Vloeren te Oss luxe en kwaliteit uit. Wij vinden het belangrijk dat een vloer niet alleen mooi is, maar vooral ook duurzaam. U wilt immers jarenlang plezier hebben van uw nieuwe vloer. Heeft u al iets specifieks in gedachten of laat u zich graag adviseren door onze enthousiaste en professionele medewerkers? Wij verwelkomen u graag in onze showroom te Oss waar onze comfort vloeren uitgebreid gepresenteerd worden.

Comfort vloeren op maat gemaakt in de houthandel te Oss

Van een visgraat parket tot een prachtig laminaat en van een massief houten vloer tot lamelparket, wij realiseren graag uw droomvloer. En voor welke bewerking kiest u? Geborsteld, gebeitst, fijn bezaagd, geschuurd of misschien gerookt? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Laat ons uw wensen weten en wij maken uw vloer geheel op maat. Wist u trouwens dat onze houthandel FSC-gecertificeerd is? Zo draagt u direct bij aan de bescherming van bossen over de hele wereld.

Kom langs in de inspirerende showroom

Van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:30 uur staan de deuren van onze showroom voor u open. Loop gerust binnen en laat u inspireren door ons aanbod. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze comfort vloeren voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Oss? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

mooie vloeren | lamelparket visgraat | houten vloer schuren white wash


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken