Eiken parket heeft een prachtige warme uitstraling en brengt veel praktische voordelen met zich mee. Daarnaast heeft u bij Van der Heijden Vloeren uit Oss in keuze uit unieke mogelijkheden betreft de houtsoort en het legpatroon. Wat voor interieur u ook heeft, eiken parket zorgt voor een tijdloze en sfeervolle uitstraling dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Eiken parket in visgraatpatroon of rechte stroken?

Kiest u voor een standaard eiken parket in rechte stroken of kiest u voor een bijzonder motief zoals een visgraatpatroon? Een eiken parket is zeer geschikt voor een visgraatpatroon. Hoe het patroon er precies uit komt te zien, hangt af van de breedte van de planken. Brede planken geven namelijk een heel ander effect dan planken van bijvoorbeeld 90 mm breed.

Zo zorgt u voor optimaal comfort bij eiken parket

Visgraat vloeren hebben een warme uitstraling en bieden een hoog loopcomfort. En wilt u vloerverwarming laten plaatsen? Dan is eiken parket extra aantrekkelijk. Wanneer u geïnteresseerd bent in vloerverwarming, is het belangrijk om naar de RC waarde (de warmteweerstand) te kijken. Een eiken plank van 15 mm heeft bijvoorbeeld een waarde van 0,09 waardoor eiken parket uitstekend geschikt is voor vloerverwarming.

Andere patronen voor uw eiken parket in Oss

Naast het visgraatpatroon, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld de Hongaarse punt of een vlechtpatroon. Heeft u een ander legpatroon in gedachten? Laat het ons weten. Ons montageteam beschikt over verschillende legtechnieken waardoor uw keuzes eindeloos zijn. Bent u benieuwd naar alle verschillende patronen? Laat u inspireren in onze showroom in Oss. Deze is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Heeft u vragen? Stel ze gerust door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

houten vloer keuken | radiatorrooster | parket vloerverwarming


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken