Creëer een warme sfeer met houten wandbekleding en verbeter de akoestiek in uw woning of bedrijfspand. Tevens wordt de luchtvochtigheid verbeterd, wat beter is voor uw gezondheid. Van der Heijden Vloeren nodigt u uit voor een bezoek aan de showroom in Oss waar de mogelijkheden aan u gepresenteerd worden. Ontdek zelf de voordelen van houten wandbekleding. Mooi voor in uw woning, maar ook zeker op kantoor.

Ruime keuze aan houten wandbekleding in Oss

Wat de wandbekleding betreft, heeft u keuze uit veel verschillende houtsoorten. De houten wandbekleding maken wij dan ook geheel op maat. Heeft u al iets specifieks in gedachten? Of laat u zich graag adviseren door onze enthousiaste en professionele specialisten? Onze houthandel is FSC-gecertificeerd wat betekent dat wij alleen gebruik maken van duurzame materialen die tevens onderhoudsvriendelijk en goed vervaardigd zijn. Kiest u voor Van der Heijden Vloeren, dan kiest u ook voor het milieu.

Inmeten op locatie door ons eigen montageteam

Heeft u een keuze kunnen maken voor de houten wandbekleding? Dat is fijn om te horen! Graag maken wij een afspraak voor het inmeten van de wandbekleding op de desbetreffende locatie. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Geen probleem. U bent van harte welkom in onze showroom in Nuland. Voor vragen of meer informatie kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 073 2074681.

Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken