Eiken kloostervloeren, ook wel abdijvloeren of kasteelvloeren genoemd, hebben een doorleefde en robuuste uitstraling. In de houten planken dienen sporen van het verleden zichtbaar te zijn in de vorm van krassen, spijkergaatjes en putjes. Houdt u van deze stijl, maar wilt u wel een nieuwe vloer laten leggen? Dan is een eiken kloostervloer of multiplank vloer de oplossing! Van der Heijden Vloeren voorziet nieuw geproduceerde planken van deuken en krassen om zo de verouderde look te geven. Benieuwd naar het verouderingseffect? U bent van harte welkom onze showroom te Oss.

Kloostervloeren: zeer geschikt voor openbare ruimten in Oss

De eiken kloostervloeren worden veelal gebruikt voor grote ruimten zoals een restaurant, museum of andere openbare ruimte. Veel mensen kiezen voor een eiken kloostervloer of multiplank omdat de vloer een lange levensduur heeft en eenvoudig in onderhoud is. Wanneer een ruimte dagelijks veel gebruikt wordt, is het wel zo fijn als u zeker weet dat u op de kwaliteit van de vloer kunt vertrouwen. Daarom kiest u voor een eiken kloostervloer. Wilt u de doorleefde sfeer in uw woning doorvoeren? Dat kan natuurlijk ook!

Een ruim assortiment aan verouderde houten vloeren

In ons ruime productenprogramma aan verouderde houten vloeren vindt u producten zoals een eiken kloostervloer of multiplank. Maar bekijk ook eens onze Antique, Knotting Hill of National Treasure collectie. Heeft u de gewenste vloer gevonden of ontvangt u graag deskundig advies? Spreek uw wensen uit en samen gaan we op zoek naar uw droomvloer. Ons enthousiaste verkoopteam staat voor u klaar en presenteert graag de verschillende kloostervloeren aan u.

Een eiken multiplank vloer op maat gemaakt

Het liefste maken wij alles voor u op maat zodat de vloer geheel aan uw wensen voldoet. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

boenmachine hurenabdijvloer | vloeren arnhem


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken