Parket heeft een geluiddempend karakter en zorgt voor een prachtige warme uitstraling in uw woning of bedrijfspand te Helmond of Den Bosch. Bij Van der Heijden Vloeren heeft u keuze uit meer dan 50 soorten parket. Zo weet u zeker dat de ideale parketvloer binnenkort in uw woning ligt. In onze showroom te Oss presenteren wij de verschillende parketvloeren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Zien wij u binnenkort in onze showroom?

Een parketvloer voor uw woning in de omgeving van Helmond en Den Bosch op maat gemaakt

Alle luxe kwaliteitsvloeren maken wij op een ambachtelijke manier voor u op maat. Onze producten voldoen aan uw verwachtingen en zijn niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar ook duurzaam. Wij zijn van mening dat een vloer jarenlang probleemloos mee moet gaan. Dat is dan ook wat wij u beloven. Deze beloofde kwaliteit begint al met een passend advies, maar ook in onze duurzame, onderhoudsvriendelijke en goed vervaardigde materialen vindt u deze kwaliteit terug. Wist u dat wij ook ons steentje bijdragen aan een beter milieu? Onze houthandel, gevestigd nabij Helmond en Den Bosch is namelijk FSC-gecertificeerd zodat u verzekerd bent van hoogwaardig parket.

Een persoonlijke en vrijblijvende offerte

Het liefst maken wij bij Van der Heijden Vloeren alles voor u op maat. Zo ook de offerte. Online vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Eerst inspiratie opdoen? Dat kan natuurlijk ook. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:30 uur geopend. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor parket of een andere houten vloer voor uw woning of bedrijfspand te Helmond of Den Bosch? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

laminaat eindhoven | laminaat arnhem | houten vloeren nijmegen


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken