De mogelijkheden voor parket voor in uw woning of bedrijfspand nabij Oss of Waalwijk zijn werkelijk eindeloos. Zo kan een parketvloer in allerlei patronen gelegd worden en heeft u keuze uit meer dan 50 soorten bij Van der Heijden Vloeren. Wist u dat een parketvloer wel 100 jaar meegaat wanneer u de vloer tussentijds laat schuren? Een prachtige vloer waar u levenslang plezier van heeft. Deze vloer zoekt u dan ook niet ‘eventjes’ uit. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door ons enthousiaste en professionele verkoopteam.

Duurzaam parket voor uw pand in de omgeving van Oss en Waalwijk

Een vloer moet niet alleen mooi zijn, maar moet jarenlang probleemloos meegaan. Daarom werken wij in onze FSC-gecertificeerde houthandel alleen met de beste materialen. Onze producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk en goed vervaardigd. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze graag. Uw maatproduct is bij ons in uitstekende handen. Hoe ziet uw ideale parket voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Oss en Waalwijk eruit?

Praktische voordelen van parket

Steeds meer mensen kiezen voor parket in plaats van goedkopere varianten. En dat is niet zomaar. Eén van de belangrijkste redenen is dat parket in tegenstelling tot laminaat een geluiddempend karakter heeft. Daarnaast straalt parket warmte en luxe uit. Bekijk de mogelijkheden betreft parket en andere houten vloeren in onze showroom te Oss, nabij Waalwijk en ervaar zelf de voordelen.

Leuke online aanbiedingen

Houd onze website in de gaten voor leuke aanbiedingen en profiteer van scherpe prijzen voor mooie vloeren. Altijd al een prachtige houten vloer in uw woonkamer gewild? Kom langs bij Van der Heijden Vloeren. Voor vragen of het aanvragen van meer informatie belt u eenvoudig naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016


Aanbevolen pagina's

parket arnhem | parket den bosch | laminaat eindhoven


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken