Duurzaam parket voor uw pand in de omgeving van Oss en Waalwijk

Een vloer moet niet alleen mooi zijn, maar moet jarenlang probleemloos meegaan. Daarom werken wij in onze FSC-gecertificeerde houthandel alleen met de beste materialen. Onze producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk en goed vervaardigd. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze graag. Uw maatproduct is bij ons in uitstekende handen. Hoe ziet uw ideale parket voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Oss en Waalwijk eruit?

Praktische voordelen van parket

Steeds meer mensen kiezen voor parket in plaats van goedkopere varianten. En dat is niet zomaar. Eén van de belangrijkste redenen is dat parket in tegenstelling tot laminaat een geluiddempend karakter heeft. Daarnaast straalt parket warmte en luxe uit. Bekijk de mogelijkheden betreft parket en andere houten vloeren in onze showroom in Nuland, nabij Waalwijk en ervaar zelf de voordelen.

Online aanbiedingen

Houd onze website in de gaten voor aanbiedingen en profiteer van scherpe prijzen voor mooie vloeren. Altijd al een prachtige houten vloer in uw woonkamer gewild? Kom langs bij Van der Heijden Vloeren in Nuland. Voor vragen of het aanvragen van meer informatie belt u eenvoudig naar het telefoonnummer 073 2074681.

Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken