Parket gaat uitstekend samen met vloerverwarming. De meest populaire houtsoort die geschikt is voor vloerverwarming is eikenhout, maar ook Merbau, Afzelia, Panga-Panga en Wengé behoren tot de mogelijkheden. Belangrijk om te weten is dat niet alle houtsoorten geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan Essen, Robijn en Jatoba. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom in Oss waar wij u alles vertellen over de mogelijkheden.

Parket in combinatie met vloerverwarming zorgt voor een fijn binnenklimaat in Oss

Een aangenaam binnenklimaat is erg belangrijk. Vloerverwarming zorgt ervoor dat uw vloer gelijkmatig verwarmd is. Niet alleen de vloer voelt warm aan, maar het hele binnenklimaat wordt een aangenamer. Maar waar dient u nu allemaal rekening mee te houden bij het uitkiezen van uw vloer? Het is bijvoorbeeld belangrijk om naar de RC waarde te kijken. Parketvloeren die een RC waarde onder de 0,12 hebben zijn geschikt voor vloerverwarming. Planken die een hogere RC waarde hebben, bieden niet genoeg rendement. Benieuwd of het parket dat u voor ogen heeft geschikt is voor vloerverwarming? Wij adviseren u graag.

Houd rekening met het houtvochtpercentage

Uiteraard wilt u niet dat uw parket krimpt of uitzet. Daarom is het belangrijk om het houtvochtpercentage en de luchtvochtigheid in de gaten te houden. Het gewenste houtvochtpercentage is 7 tot 9% en blijft in evenwicht wanneer de luchtvochtigheid 50 tot 60% is. Door uw vloerverwarming goed te laten installeren, voorkomt u dat uw parket krimpt of uitzet.

Keuze uit meer dan 50 soorten parketvloeren

Wilt u een warme sfeer creëren en vindt u het belangrijk dat de vloer geluiddempend is? Dan is een parketvloer een uitstekende optie! Bij ons kiest u maar liefst uit 50 verschillende soorten parket. Laat u inspireren en ontdek de vele mogelijkheden. Ligt er binnenkort in uw woning of kantoorpand een prachtige parketvloer in combinatie met vloerverwarming? Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze showroom. Alvast een offerte aanvragen? Dit doet u eenvoudig online of bel naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

houten wandbekledinghouten vloer schuren | showroom houten vloeren


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken