Een breed productenprogramma aan parketvloeren vindt u bij Van der Heijden Vloeren in Oss. Parketvloeren worden de laatste jaren steeds vaker gekozen. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Daarnaast heeft een parketvloer een hogere isolatiewaarde dan laminaat en een zeer luxe en warme uitstraling. Gaat u ook voor een kwaliteitsvloer? U bent van harte welkom in onze showroom.

Meer dan 50 soorten parketvloeren in de showroom te Oss

Bij Van der Heijden Vloeren in Oss heeft u keuze uit meer dan 50 soorten parketvloeren. Uw ideale vloer vindt u gegarandeerd in ons ruime assortiment. Een parketvloer staat niet alleen mooi in uw woning, maar ook in een bedrijfspand komt traditioneel parket zeer goed tot zijn recht. Wilt u ook dat uw pand professionaliteit, warmte en toegankelijkheid uitstraalt? Kies dan voor een van de parketvloeren die gepresenteerd worden in onze showroom te Oss. Ons enthousiast verkoopteam voorziet u graag van deskundig advies.

Een ruim aanbod aan houten vloeren

Naast parketvloeren, bent u bij ons in Oss aan het juiste adres voor veel meer houten vloeren. Denk bijvoorbeeld aan laminaat, lamelparket en een massief houten vloer in allerlei soorten en maten. Verwelkomen wij u binnenkort in onze showroom? Onze deuren zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:30 uur voor u geopend. Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)412 657016


Aanbevolen pagina's

parket oss | parket arnhem | parket den bosch


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken