Een radiatorrooster, oftewel een convectorput rooster, zorgt ervoor dat de radiator subtiel in een ruimte wordt verwerkt. De radiator wordt namelijk onder de vloer geplaatst. Op de radiator komt een rooster te liggen dat Van der Heijden Vloeren voor u geheel op maat maakt. Wij hebben verschillende houtsoorten waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Een radiatorrooster op maat gemaakt in Nuland

Om een bepaalde sfeer te creëren in een ruimte, heeft u met zorg een mooie vloer uitgezocht. Omdat het radiatorrooster altijd in beeld is, is het belangrijk dat deze bij de stijl van de vloer past. Daarom heeft u bij ons de keuze uit veel verschillende houtsoorten, afwerkingen en tussenblokjes in allerlei soorten en maten. Ook is het mogelijk om de roosters in elke gewenste kleur te behandelen. Zo weet u zeker dat het radiatorrooster perfect bij uw vloer past.

Laat u inspireren in onze showroom in Oss

U bent van harte welkom in onze showroom in Nuland waar onze producten gepresenteerd worden. Laat u inspireren en ontdek de vele mogelijkheden betreft kleur en materiaal. Onze showroom in Nuland is van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.00 uur en op zaterdag vanaf 08.30 uur geopend. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 073 2074681.

Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken