Tijdens uw oriëntatie maar ook daarna heeft u baat bij een oprecht advies van onze vakmensen. Zowel in de showroom, als ook met het installeren en voor het onderhoud. Zij hebben véél ervaring en alle relevante technische aspecten komen aan de orde, zodat we trachten verrassingen op voorhand uit te sluiten.

Lees meer

Zij kunnen U adviseren m.b.t. voorkeur voor zwevend leggen of vol verlijmen. Dit is mede afhankelijk van de locatie, de ondervloer, het gebruik en of er al dan niet sprake is van vloerverwarming. Ook eventuele geluidseffecten en of doorlaatbaarheid van de vloer worden besproken.

Maar denk ook aan advies m.b.t. kleur en ideale maatvoering van de planken of patroonvloer e.e.a. afhankelijk van de grootte van de ruimte en uiteraard uw budget. Ook adviseren zij U dan over het noodzakelijke wekelijks en periodiek onderhoud. Het ‘ideale klimaat in huis’ en aspecten als garantie komen aan de orde. Welke vloer is meer of minder gebruiksvriendelijk in onderhoud en duurzaamheid, slijtvast versus kwetsbaar! En wat te doen bij intensief gebruik van de vloer door kinderen of huisdieren zoals een hond? Stel gerust uw vragen. Wij helpen U graag met het vinden en installeren van de juiste vloer, die prachtige vloer van uw dromen!

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken