Wilt u houten vloeren leggen en woont u in Schijndel? Schakel dan Van der Heijden Vloeren uit Nuland in. Wij zijn namelijk dé vloerenspecialist in deze regio. We hebben een ruim aanbod aan houten vloeren, waardoor u ervan verzekerd bent dat u een perfecte vloer voor uw woning in Schijndel vindt. Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers helpen u uiteraard graag wanneer u vragen heeft of wanneer u het lastig vindt om te kiezen.

Keuze uit diverse houten vloeren voor uw woning in Schijndel

Wij bieden u de keuze uit diverse houten vloeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van traditioneel parket? Of heeft u liever lamelparket? Beide opties zijn mogelijk. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om voor massief hout te kiezen. Onze specialisten leggen graag aan u uit wat de verschillen zijn tussen deze houtsoorten, zodat u de juiste keuze kunt maken. Bezoek daarvoor onze winkel in Nuland of neem contact met ons op.

Laat uw nieuwe vloer inmeten en leggen door professionals

Wanneer u een van onze houten vloeren heeft uitgekozen, komt ons montageteam graag bij u langs in Schijndel om de vloer in te meten en te leggen. Door voor deze service te kiezen, heeft u zelf nergens omkijken naar. Uw vloer wordt snel en professioneel gelegd. Uiteraard kunt u ook van deze dienst gebruikmaken als u elders in de regio woont, bijvoorbeeld in Veghel of Rosmalen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U bereikt ons via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken