Een vloer met zaagstrepen, dat klinkt niet zoals het hoort. Of toch wel? Zaagstrepen in het oppervlak van uw vloer geven deze juist een authentieke uitstraling en zorgen voor een warme, doorleefde look. Daardoor zijn fijn bezaagde vloeren zowel voor woningen als bedrijven bijzonder geschikt.

Van der Heijden Vloeren kan u precies vertellen wat de vele toepassingsmogelijkheden en verschillende karakters van vloeren met zaagstrepen zijn. Zo worden fijn bezaagde vloeren ook vaak gebruikt als decoratieve wandpanelen in een vintage interieur. Ook andere kleur oliën kunnen ‘ingepoetst’ worden met eenzelfde effect. Naast wit, worden grijs, zwart, vanilla en Ivory kleuren hier vaka voor gebruikt.

Fijn bezaagde vloeren op maat

Online kunt u op uw gemak onze verschillende collecties en de mogelijkheden voor kleurbehandeling bekijken. Ook ziet u hier voorbeelden van uiteenlopende projecten die wij al gerealiseerd hebben bij klanten. Bent u overtuigd? Loop dan eens bij ons binnen om onze collecties in het echt te bekijken.

Van der Heijden Vloeren maakt het liefst vloeren op maat. Onze medewerkers vertellen u graag meer. U mag ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over zaagstrepen of één van onze andere vloeren, of een vrijblijvende offerte aanvragen. We helpen u graag!

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken