Geborsteld eiken

Geborsteld eiken vloerdelen laten door het borstelen van het hout extra textuur zien. Dat zal met name de natuurlijke houtnerven van de geborstelde vloer accentueren. Hierdoor krijgt het hout een meer prominente uitstraling. Als het geborsteld hout daarnaast ook nog wordt behandeld met een gekleurde olie (naar keuze), zullen de houtnerven de olie opnemen en nog meer gaan spreken.

Deze kleurbehandeling van geborsteld eiken wordt vaak, afhankelijk van de gekozen tint, White Washed, Black Washed of Colour Washed genoemd.

De verschillende karakters van geborsteld hout

In onze nieuwe en ruim opgezette showroom in Oss ziet u op grote panelen en diverse applicaties een breed scala aan geborsteld eiken voorbijkomen. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u, naast een vers gezet kopje koffie, te voorzien van gedegen advies en een antwoord op al uw vragen over ons geborsteld hout.

Een warm en sfeervol interieur met vloerdelen van geborsteld eiken

Voorziet u uw woonkamer, keuken of slaapkamer van vloerdelen van geborsteld hout? Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een prachtig resultaat. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.