Lak is de meest robuuste afwerking voor een houten vloer. Een gelakte houten vloer heeft slechts 1x per jaar polish nodig en kan gemakkelijk schoongehouden worden. Bij consequent onderhoud is renoveren nagenoeg overbodig. Dat maakt een gelakte vloer een geliefde keuze voor menigeen.

Van der Heijden Vloeren kan uw vloer glansvrij, mat, of met zijdeglans of hoogglans lakken. Is een gelakte houten vloer iets te glimmend naar uw zin? Bij ons is het zelfs mogelijk uw houten vloer af te werken met een matte lak. Deze krijgt zo de uitstraling van een geoliede vloer, maar dan met het gemak van een gelakte vloer.

Vrijblijvend advies over een gelakte vloer

Twijfelt u of een gelakte houten vloer bij de rest van uw interieur past en voor welke afwerking u dan zou moeten kiezen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door de specialisten van Van der Heijden Vloeren. Wij kennen de mogelijkheden als geen ander en kunnen u uitgebreid informeren over ons maatwerk en de vele toepassingsmogelijkheden. Voor een tijdloze en duurzame gelakte houten vloer bent u bij ons aan het juiste adres! 

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken