White wash vloeren

Als een vloer een kleurbehandeling krijgt met een witte tint, waarbij de kleur in de nerven van het hout blijft zitten, noemen we het een white wash vloer. White wash houten vloeren zijn al jaren onveranderd in trek. Het borstelen van de vloerdelen geeft extra textuur aan het oppervlak en accentueert de natuurlijke nerven van het hout. Hierdoor krijgt het hout van white wash vloeren een meer prominente uitstraling. Als het hout vervolgens wordt behandeld met een gekleurde witte olie zullen de houtnerven de olie opnemen en nog meer gaan spreken.

De verschillende karakters van white wash houten vloeren

Online maar ook in onze showroom in Oss kunt u de verschillende karakters van white wash houten vloeren bekijken. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de typische kleurbehandeling en hoe de unieke uitstraling van deze vloeren tot stand is gekomen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van white wash vloeren op maat voor uw woning of kantoor.

Geef uw eiken vloer een nieuwe look met white wash behandeling

Ligt er op dit moment een eiken vloer in uw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar wilt u een nieuwe uitstraling creëren? Behandel uw eiken vloer met een white wash behandeling en geniet van het prachtige resultaat. Kies voor een doorschijnende, half- doorschijnende of dekkende white wash vloer.

5 onderhoudstips voor uw eiken white wash vloer

Zodra u uw eiken vloer behandeld heeft met white wash, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom geven wij u graag wat onderhoudstips:

  • Maak uw vloer eerst stofvrij voordat u aan het onderhoud begint
  • Neem de vloer niet te vaak af met een vochtige doek
  • Leg matten bij de voor- en achterdeur om zand en vuil tegen te houden
  • Gebruik geen schoonmaakmiddelen met groene zeep
  • Behandel de vloer eens per jaar met onderhoudsolie

Vraag een offerte aan

Wij verblijden u graag van een kwaliteitsvloer die geheel aan uw wensen voldoet. Maak uw wensen kenbaar en ontvang een offerte op maat. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.