Houten vloer met visgraat patroon

Waar een standaard houten vloer in rechte stroken gelegd wordt, bestaat de visgraat vloer uit een bijzonder motief. De naam visgraat vloer is ontstaan uit het uiterlijk van het motief, dit lijkt namelijk op een visgraat. Visgraat vloeren kunnen gemaakt worden van vrijwel alle houtsoorten die gebruikt worden voor een houten vloer of parketvloer. Hierdoor vindt u altijd de houtsoort die aansluit bij uw interieur.

De breedte van de planken bepaalt het uiteindelijke patroon van de visgraat vloeren. Brede planken geven een heel ander effect dan planken van 90 mm breed. Bij ons is de visgraat vloer verkrijgbaar in twee verschillende diktes.

Visgraat vloeren creëren een warme, optisch ruimtelijke uitstraling

Eén van de grote voordelen van visgraat vloeren is de warme uitstraling die ze creëren in welke ruimte dan ook. Het hoge loopcomfort van een houten vloer en het feit dat vloerverwarming ook mogelijk is, maakt de visgraat vloer zeker het overwegen waard. Bij Van der Heijden Vloeren wordt uw visgraat houten vloer voor u naar wens gekleurd en behandeld.

Een visgraatvloer, Hongaarse punt of een Versailles paneel

Naast een houten vloer met een visgraatpatroon heeft u keuze uit bijvoorbeeld een Hongaarse punt, Versailles panelen of een vlechtpatroon. Een vloer met patroon valt of staat bij de juiste houtsoort. Laat u daarom adviseren door onze vloerspecialisten. Heeft u al een houtsoort en patroon in gedachten? Wij vertellen u graag of deze combinatie geschikt is en laten u de verschillende mogelijkheden zien.

Laat u inspireren in de showroom

Ons enthousiaste en professionele verkoopteam staat voor u klaar. Loop binnen in onze showroom te Oss en laat u inspireren. Al onze houten visgraatvloeren en andere vloeren presenteren wij op grote borden. Ervaar hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.

Opties in de Visgraat collectie

Ook in deze collectie

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend direct een offerte aanvragen om op maat advies te krijgen over uw wensen en ideeën.

Offerte aanvragen