Houten visgraat vloer

Waar een standaard houten vloer in rechte stroken gelegd wordt, bestaat de visgraat vloer uit een bijzonder motief. De naam visgraat vloer is ontstaan uit het uiterlijk van het motief, dit lijkt namelijk op een visgraat. Visgraat vloeren kunnen gemaakt worden van vrijwel alle houtsoorten die gebruikt worden voor een houten vloer of parketvloer. Hierdoor vindt u altijd de houtsoort die aansluit bij uw interieur.

De breedte van de planken bepaalt het uiteindelijke patroon van de visgraat vloeren. Brede planken geven een heel ander effect dan planken van 90 mm breed. Bij ons is de visgraat vloer verkrijgbaar in twee verschillende diktes.

Visgraat vloeren creëren een warme, optisch ruimtelijke uitstraling

Eén van de grote voordelen van visgraat vloeren is de warme uitstraling die ze creëren in welke ruimte dan ook. Het hoge loopcomfort van een houten vloer en het feit dat vloerverwarming ook mogelijk is, maakt de visgraat vloer zeker het overwegen waard. Bij Van der Heijden Vloeren wordt uw visgraat houten vloer voor u naar wens gekleurd en behandeld. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Opties in de Visgraat collectie

Ook in deze collectie

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend direct een offerte aanvragen om op maat advies te krijgen over uw wensen en ideeën.

Offerte aanvragen