Nieuw in ons programma 'genuine Reclaimed Wood' zijn 80 en 200 jaar oude eiken,  Iep en Barnwood. Voorbeelden van een oude houten vloer met prachtige natuurlijke kleurvariaties en het patina van onbehandeld hout dat door de eeuwen heen heeft blootgestaan aan wisselende weersomstandigheden. De gebruikte houten vloer is daardoor op een natuurlijke wijze verouderd. Deze typische en tegelijk trendy oude houten vloeren zijn exclusief en uitermate geschikt voor high-end vloer-, wand- en plafondapplicaties. Gebruikte houten vloeren komen tegemoet aan de wensen van de moderne architect en andere kenners die graag voorop lopen in de markt. De kleuren van deze onbehandelde houten vloer kunnen enigszins verschillen per partij.

(Outsides) plank

Een '(outsides) oppervlak' is de originele ruwe textuur aan de buitenzijde van onze beide Reclaimed Wood classificaties. De 'buitenzijde' van onze oude 'Reclaimed' houtsoorten wordt geclassificeerd in 200 jaar oud en 80 jaar oud.

(Insides) plank

De '(Insides) oppervlakte' is de gladde, geschuurde en/of geborstelde 'binnenzijde' van beide oud hout classificaties, met een lichter gekleurde onbehandelde vloer als gevolg. Na oliën krijgt de vloer een rijkere volle kleur. De 'binnenzijde' van oude eiken hebben we in 200 jaar oud en 80 jaar oud.

Patronen & panelen

Onze 200 jaar oude houten vloeren,  evenals de 80 jaar oude, zijn ook leverbaar in de patronen visgraat en Hongaarse punt, en als Versailles paneel. Voor wanddecoraties bieden we ook 3D-wandpanelen. Speciaal voor meubelmakers zijn er Reclaimed.

Ook in deze collectie

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken