Oude houten vloeren in Brabant

Nieuw in het programma: 'Genuine Reclaimed Wood', oftewel oude houten vloeren voor uw woning in Brabant. Deze vloeren zijn gemaakt van 80 en 200 jaar oude eiken, Iep en Barnwood. Voorbeelden van een oude houten vloer met prachtige natuurlijke kleurvariaties en het patina van onbehandeld hout dat door de eeuwen heen heeft blootgestaan aan wisselende weersomstandigheden. De gebruikte houten vloer is daardoor op een natuurlijke wijze verouderd. Kom langs in de showroom in Oss, Brabant, en laat u inspireren door de oude vloeren.

Oude vloeren: de nieuwe trend in Brabant

Deze typische en tegelijk trendy oude houten vloeren zijn exclusief en uitermate geschikt voor high-end vloer-, wand- en plafondapplicaties. Gebruikte houten vloeren komen tegemoet aan de wensen van de moderne architect en andere kenners die graag vooroplopen in de markt. De kleuren van deze onbehandelde houten vloer kunnen enigszins verschillen per partij.

(Outsides) plank

Een '(outsides) oppervlak' is de originele ruwe textuur aan de buitenzijde van onze beide Reclaimed Wood classificaties. De 'buitenzijde' van onze oude 'Reclaimed' houtsoorten wordt geclassificeerd in 200 jaar oud en 80 jaar oud.

(Insides) plank

De '(Insides) oppervlakte' is de gladde, geschuurde en/of geborstelde 'binnenzijde' van beide oud hout classificaties, met een lichter gekleurde onbehandelde vloer als gevolg. Na oliën krijgt de vloer een rijkere volle kleur. De 'binnenzijde' van oude eiken hebben we in 200 jaar oud en 80 jaar oud.

Patronen & panelen

Onze 200 jaar oude houten vloeren, evenals de 80 jaar oude, zijn ook leverbaar in de patronen visgraat en Hongaarse punt en een Versailles paneel. Voor wanddecoraties bieden we ook 3D-wandpanelen aan. Hoe ziet uw ideale vloer eruit? Laat ons uw wensen weten en u geniet binnenkort van een duurzame houten vloer. Heeft u vragen over de oude vloeren voor uw woning in Brabant? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.

Ook in deze collectie

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend direct een offerte aanvragen om op maat advies te krijgen over uw wensen en ideeën.

Offerte aanvragen