Door uw houten vloer te laten schuren door Van der Heijden Vloeren in Nuland, gevestigd nabij Arnhem, Nijmegen en Den Bosch, krijgt uw vloer een gelijkmatige kleur. Daarnaast ziet uw vloer er egaal uit en heeft u de mogelijkheid om de vloer met olie te behandelen. Uw vloer krijgt hierdoor een klassieke en tijdloze uitstraling. Benieuwd naar het effect?Kom langs in onze showroom in Nuland en laat u verrassen.

Laat uw houten vloer schuren in uw woning nabij Nijmegen, Den Bosch of Arnhem

Is uw huidige houten vloer wat verouderd en wilt u weer de voordelen ervaren van een nieuwe houten vloer? Wij schuren uw houten vloer in uw woning of bedrijfspand te Nijmegen, Den Bosch, Arnhem of een andere stad met veel plezier. Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis, bent u te allen tijde verzekerd van een prachtige kwaliteitsvloer. Wilt u uw geschuurde vloer voorzien van een olie of een speciale beschermlaag? Laat ons uw wensen weten. Wij maken graag uw verwachtingen waar.

Jarenlang probleemloos genieten van uw houten vloer

Om de kwaliteit van uw houten vloer optimaal te houden, is het belangrijk dat u zelf uw houten vloer goed onderhoud. Dit doet u door de vloer wekelijks te reinigen met een stofzuiger of veger, vlekken direct te verwijderen met een vochtige doek en vuil te verwijderen met onderhoudszeep. Om vervuiling te voorkomen, raden wij u aan om gebruik te maken van deurmatten. Zo voorkomt u dat zand en ander vuil op uw houten vloer komt en heeft u jarenlang probleemloos plezier van uw houten vloer.

Ik wil mijn houten vloer laten schuren in de omgeving van Den Bosch, Arnhem en Nijmegen

Nieuw leven in uw huidige vloer blazen? Vraag vandaag nog een offerte aan om uw houten vloer te laten schuren in uw woning of bedrijfspand te Den Bosch, Nijmegen of Arnhem. Ontvangt u graag advies of wilt u een goed beeld van de mogelijkheden krijgen? Kom dan eens langs in onze showroom in Nuland. Deze is van maandag tot en vrijdag van 08.00 uur en op zaterdag vanaf 08.30 uur voor u geopend. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 073 2074681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken