Bent u op zoek naar kurkvloeren om te kopen in de omgeving van Den Bosch? Stop dan met zoeken en breng vandaag nog een bezoek aan Van der Heijden vloeren in Nuland. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende vloeren, waaronder kurkvloeren in de omgeving van Den Bosch, Breda en andere plekken in Brabant. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kurkvloeren in de omgeving van Nijmegen en Oss. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor een kurkvloer, wat een vloer kost en hoe u deze kunt aanschaffen bij ons in de winkel.

Bekijk al onze verschillende kurkvloeren

U heeft keuze uit verschillende vloeren, wanneer u een nieuwe vloer gaat leggen of deze laat leggen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een kurkvloer. Wanneer u kiest voor kurkvloeren, dan kiest u voor een vloerbedekking. De kurkvloeren zijn gemaakt van granulaat. Dit is het granulaat dat overblijft na het maken van kurken. Op deze manier ontstaan de kurkvloeren. Naast dat u bij ons terecht kunt voor kurkvloeren, kunt u ook bij ons terecht voor het aanschaffen van een andere vloer zonder kurk, waaronder high end houten vloeren

Ontdek het aanbod en maak uw keuze

Wanneer u uw huidige woning gaat renoveren of wanneer u een nieuwe woning heeft gekocht en deze nog moet inrichten, dan vindt u bij onze vloerenzaak verschillende vloeren die u hiervoor kunt kopen, waaronder een kurkvloer die u kunt aanschaffen. Onze kurkvloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Wilt u weten wat een kurkvloer kost? Of wilt u weten waar u deze kurkvloer kunt aanschaffen? Voor alle informatie over onze kurkvloeren of over een van onze andere vloeren, neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken