Van der Heijden Vloeren in Nuland beschikt over een showroom waar het productenprogramma aan  vloeren aan u gepresenteerd wordt. Loop binnen in de showroom en laat u inspireren en adviseren over een vloer naar keuze. Ons enthousiast verkoopteam staat voor u klaar. Vindt de vloer waar u al zo lang naar op zoek bent.

De showroom in Nuland heeft vloeren van hout, PVC, Laminaat, Natuursteen en Tegels in een rijke scharkering qua uitvoeringen en kleuren.

Ervaar hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Hoe ziet uw droomvloer eruit? Heeft u bijvoorbeeld al een materiaalsoort of patroon in gedachten? Laat ons uw wensen weten en we gaan samen op zoek naar de bijpassende vloer. Kiest u voor een prachtig parket, een massief houten vloer of gaat u voor een PVC of laminaat vloer of juist voor natuursteen of tegels? Wat voor vloer u ook kiest, wij beloven u optimale kwaliteit. Zowel in onze service als de producten. Het begint met een persoonlijk advies en onze service kenmerkt zich door het op locatie inmeten van de gekozen producten en bieden wij bezorgservice bij u aan huis. 

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken