Houdt u van de sfeer van een houten vloer die er verouderd uitziet en wilt u zo’n vloer leggen in uw pand in Nijmegen? Van der Heijden Vloeren uit Nuland biedt een ruime collectie vloeren aan in allerlei kleuren en stijlen. U vindt bij ons gegarandeerd de houten vloer die past bij uw ruimte en interieur in Nijmegen, ook als u er een zoekt die er verouderd uitziet. Ontdek vandaag nog ons aanbod!

Een houten vloer die verouderd is past ook in uw interieur in Nijmegen

Houd u minder van een strakke en moderne vloer en zoekt u juist het type vloer dat een unieke, natuurlijke en historische sfeer creëert? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een houten vloer die verouderd is, zodat uw ruimte in Nijmegen de bijzondere uitstraling krijgt die u voor ogen heeft. De lichte putjes en krassen op dit type vloer zorgen voor de verouderde uitstraling, in combinatie met de gekleurde olie die erop is aangebracht om de slijtplekken te accentueren. Wanneer u verschillende voorbeelden van verouderde houten vloeren ziet, zult u snel merken dat deze vloerstijl verre van slordig oogt.

Ontdek al onze vloeren

Naast een verouderde houten vloer voor in uw pand in bijvoorbeeld Nijmegen of Arnhem, bieden we in onze showroom in Nuland nog veel meer soorten vloeren aan, bijvoorbeeld pvc en laminaatvloeren. Ook geven we advies over de verschillende vloertypen en het onderhoud daarvan. Heeft u vragen? Bel dan naar 073 207 4681 en wij staan u graag te woord.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken