Wanneer u een pvc compressed vloer wilt laten leggen in Brabant, kunt u het beste Van der Heijden Vloeren uit Nuland inschakelen. Wij beschikken sinds kort namelijk over een ruim assortiment aan deze spc-vloeren. Deze vloerdelen komen van Henderson en worden geleverd met een IXPE-onderlaag. Dit is een eersteklas akoestische onderlaag die bestaat uit geluiddempend, hoogwaardig samengesteld fijn schuim met een overlappende film voor extra vochtbescherming aan de uiteinden. Het extra fijne schuim biedt geavanceerde vochtbescherming en schokabsorptie. Gebruikmakend van de Progressive Foam Technology (PFT), is de IXPE-ondervloer ontworpen voor superieure geluidsreductie.

Een pvc compressed vloer combineren met vloerverwarming

Een groot voordeel van deze vloeren is dat ze uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming. De vloerdelen hebben dezelfde dikte als laminaat en bevatten een goede doorlaatbaarheid voor de warmte. Bij warmte zetten de vloerdelen dan ook niet uit en ze krimpen ook niet wanneer het kouder wordt. De pvc compressed vloer, zoals de wood pressed vloeren uit ons assortiment, kan zelfs in een vochtige koude ruimte gelegd worden. De vloer hoeft niet te acclimatiseren nadat deze gelegd is. Het leggen van pvc compressed vloer is goed te doen voor elke doe-het-zelver. Zolang u over het juiste gereedschap beschikt, zoals een goede zaag, afstandhouders en een aanslagblok, moet het zeker lukken. Begin met een halve plank en met het laatste spc-vloerdeel dat u overhoudt, begint u de volgende rij weer. Let erop dat het beginstuk van de vloer altijd langer is dan dertig centimeter in verband met de stabiliteit van de vloer.

Leg zelf uw vloer met spc

Laat u de vloer toch liever leggen door professionals? Dan kunt u uiteraard ons vakkundige montageteam inschakelen. Neem contact met ons op via 073 207 4681 en maak een afspraak. Dan bespreken we uw wensen graag. Zou u bijvoorbeeld uw vloer in Hongaarse punt willen laten leggen? Of in een ander patroon? Wij kijken graag wat er mogelijk is!

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken