Bent u op zoek naar het mooiste laminaat, zodat u een prachtige vloer kunt leggen in uw woning of bedrijfspand in Breda? Bezoek dan de showroom van Van der Heijden Vloeren in Nuland. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan vloeren waar een geschikte vloer tussen zit voor iedereen. Wat voor interieurstijl u ook heeft; wij hebben een passende vloer.

Zelf laminaat monteren in uw woning of pand in Breda

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Breda graag zelf voorzien van laminaat? In onze winkel in Nuland vindt u alles wat u hiervoor nodig heeft. Behalve vloeren, verkopen we ook aanverwante artikelen zoals vloerlijm, geluiddempende ondervloeren, vochtschermen, plinten en afdeklijsten. Bovendien voorzien we u graag van een stappenplan, waardoor het leggen van laminaat in uw woning of bedrijfspand in Breda een stuk gemakkelijker gaat.

Schakel onze vakmensen in voor snelle en nauwkeurige montage

Heeft u vragen over het leggen van uw vloer en wenst u graag advies van een professional? Neem dan gerust contact met ons op via 073 207 4681. Wij helpen u graag verder. Mocht u het leggen van de vloer liever niet zelf doen, dan kunt u uiteraard ook onze vakmensen inschakelen. Zij komen bij u langs om de vloer in te meten en om deze snel en nauwkeurig te monteren. Dit doen ze niet alleen als u laminaat wenst, maar ook bij alle andere vloeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze andere houten vloeren of van onze pvc compressed vloeren? Kom snel bij ons langs en ontdek het complete aanbod.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken