De opvolger van de bekende pvc vloeren zijn wood pressed vloeren, ook wel spc vloeren genoemd. Bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland beschikken we sinds kort ook over deze spc clickvloeren. In tegenstelling tot pvc zijn deze wood pressed vloeren voorzien van een ultrasterke harde toplaag. Spc is namelijk gemaakt van een steen-kunststof-composiet materiaal. Bovendien worden ze geleverd met een IXPE-onderlaag: een geïntegreerde ondervloer die, samen met het kliksysteem, het leggen super eenvoudig maakt.

Een pvc wood pressed vloer met prachtig motief

De hoogwaardige pvc wood pressed vloeren bevatten een niet te onderscheiden houten of natuursteen motief. De prachtige spc vloeren zijn in veel kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een vloer tussen zit die past bij uw interieurstijl. Een ander groot voordeel van de pvc wood pressed vloeren is dat ze uiterst duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. Daarnaast kunnen de vloeren uitstekend in de badkamer gelegd worden, aangezien ze geen vocht opnemen en daardoor prima geschikt zijn voor natte ruimtes. Ook zijn deze compressed vloeren niet gevoelig voor schimmels.

Laat uw nieuwe vloer leggen door professionals

Wist u dat pvc wood pressed vloeren ook uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming? Doordat de vloerdelen dezelfde dikte hebben als laminaat en een goede doorlaatbaarheid bevatten, worden ze veel bij vloerverwarming en -verkoeling gebruikt. Wanneer u een vloer op vloerverwarming wil laten leggen, raden we u wel aan dit aan onze professionals over te laten. Dan weet u zeker dat dit zonder problemen gebeurt. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 073 207 4681. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen voor pvc wood pressed vloeren.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken