Wilt u laminaat kopen voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Den Bosch, Breda, Arnhem, Eindhoven, Helmond of Nijmegen? Dan vindt u bij Van der Heijden Vloeren in Nuland zeker de vloer die u zoekt. Onze collectie laminaatvloeren is zeer uitgebreid, waardoor u de keuze heeft uit diverse kleuren en houtdessins. De vloeren geven dezelfde warme uitstraling als een houten vloer, maar zijn een stuk vriendelijker voor uw portemonnee. Dat maakt laminaat de ideale budgetvloer voor uw woning of kantoor.

Het perfecte laminaat vinden voor uw woning of kantoorpand

Om ervoor te zorgen dat het laminaat dat u kunt kopen voor in uw woning geluiddempend is, moet u de juiste ondervloer kiezen. Hierover adviseren wij u graag. Ook kijken we, indien gewenst, met u mee naar de laminaatvloer die het beste bij uw interieur past. Zo helpen we u met het vinden van de ideale vloer. Daarnaast kunt u bij onze vloerenwinkel ook terecht voor andere vloersoorten, zoals natuursteen tegels en pvc-vloeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze pvc-wood pressed vloer? Onze ruime collectie omvat zeker de vloer die bij uw wensen en behoeften past, of u nu laminaat of een ander type vloer wilt in uw woning of kantoorpand.

Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken

Bent u benieuwd wat voor laminaat u het beste kunt kopen en kunt leggen in uw woning of bedrijfspand? Kom dan langs in onze showroom om de verschillende vloeren opties te bekijken. Hier voorzien we u, indien gewenst, van advies op maat en bespreken we de mogelijkheden met u. Heeft u een vraag over ons laminaat dat u kunt kopen of wilt u advies over welke vloer u het best in uw woning of kantoorpand kunt leggen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken