Wanneer u op zoek bent naar een duurzame pvc-vloer, zijn de pvc-vloeren die wij in onze showroom nabij Den Bosch, Rosmalen, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Oss aanbieden precies wat u zoekt! Wij vertellen u graag meer informatie over de voordelen en nadelen van pvc-vloeren. Dit type vloer is erg sterk en gaat daarom over het algemeen erg lang mee. Zowel voor woningen als kantoorpanden is het de ideale vloer. Kies voor uw pand dus voor de pvc-vloeren van Van der Heijden Vloeren uit Nuland en u geniet snel van uw droomvloer!

U profiteert jarenlang van de pvc-vloeren die u aanlegt in uw pand

Een belangrijk verschil van pvc-vloeren ten opzichte van laminaat is dat dit type vloer erg onderhoudsvriendelijk is. Dit is belangrijke informatie om mee te nemen, wanneer u de voordelen en nadelen vergelijkt voor pvc-vloeren. Dit geldt ook voor traditionele houten vloeren. Enkel het zo nu en dan schoonmaken van de vloer is voldoende om jarenlang te profiteren van uw vloer. Verder is het aanleggen van pvc-vloeren niet al te veel werk. Dit doet u eenvoudig zelf, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor het aanleggen van pvc-vloeren als onderdeel van onze dienstverlening.

Neem contact met ons op

Indien u interesse heeft in onze pvc-vloeren, bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u ons aanbod aan vloeren op uw gemak bekijken en hier vertellen wij u ook graag meer informatie over de voordelen en nadelen van pvc-vloeren. Wilt u graag meer informatie over de voordelen en nadelen van pvc-vloeren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw pand? Onze vakmensen staan u graag te woord in de showroom of als u belt naar 073 207 4681. Wacht dus niet af en neem contact met ons op.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken