Wanneer u op zoek bent naar een duurzame vloer, zijn de pvc vloeren die wij in onze showroom nabij Den Bosch aanbieden precies wat u zoekt! Dit type vloer is erg sterk en gaat daarom over het algemeen erg lang mee. Zowel voor woningen als kantoorpanden is het de ideale vloer. Kies voor uw pand in Den Bosch dus voor de pvc vloeren van Van der Heijden Vloeren uit Nuland en u geniet snel van uw droomvloer!

U geniet jarenlang van de pvc vloeren die u aanlegt in uw pand in regio Den Bosch

Een belangrijk verschil van pvc vloeren ten opzichte van laminaat en traditionele houten vloeren is dat dit type vloer erg onderhoudsvriendelijk is. Enkel het zo nu en dan schoonmaken van de vloer is voldoende om jarenlang te kunnen genieten van uw vloer. Verder is het aanleggen van pvc vloeren niet al te veel werk. Dit doet u eenvoudig zelf, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor het aanleggen van pvc vloeren in de omgeving van Den Bosch als onderdeel van onze dienstverlening.

Neem contact met ons op

Indien u interesse heeft in onze pvc vloeren, bent u van harte welkom in onze showroom in Nuland, nabij Den Bosch. Hier kunt u ons aanbod aan vloeren op uw gemak bekijken. Wilt u graag meer informatie over pvc vloeren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw pand in Den Bosch? Onze vakmensen staan u graag te woord in de showroom of als u belt naar 073 207 4681. Wacht dus niet af en neem contact met ons op.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken