Onderhoud aan uw houten vloer laat u het best over aan een specialist, zoals Van der Heijden Vloeren uit Nuland. Wij zijn een ervaren vloerenspecialist die graag ervoor zorgt dat uw vloer weer als nieuw is, zodat u er nog jarenlang plezier van heeft. Hierbij houden we te allen tijde rekening met uw persoonlijke voorkeuren.

Een goede voorbereiding is belangrijk bij onderhoud aan uw houten vloer

De renovatie of het onderhouden van een houten vloer heeft vaak nogal wat voeten in de aarde. Allereerst moet deze klus goed voorbereid worden. Voordat er aan het onderhoud begonnen kan worden, is het belangrijk dat de houten vloer goed schoongemaakt is. Houten vloeren kunnen het best onderhouden worden door er wasolie op aan te brengen. Hierbij heeft u de keuze tussen een matte of glanzende uitstraling. De was brengt u aan met behulp van een boenmachine. Wrijf het onderhoudsmiddel goed in de nerven van het hout, zodat er een egaal resultaat ontstaat.

Vakkundig onderhoud aan uw houten vloer of een volledige renovatie

Is er schade, zoals waterschade, opgetreden aan uw houten vloer, waardoor een vloerrenovatie noodzakelijk is? Van der Heijden Vloeren lost het graag voor u op. We bekijken graag bij u wat de situatie is. Voordat we beginnen aan de renovatie van uw houten vloer, voorzien we u zo van persoonlijk advies. Op deze manier wordt uw vloer weer in ere hersteld wanneer we uw houten vloeren behandelen.

Vraag een offerte aan voor de renovatie van uw houten vloer

Voordat we overgaan tot de renovatie van uw houten vloer, wilt u natuurlijk weten wat dit gaat kosten. Vraag daarom online een offerte op maat aan. Heeft u vragen? Bel ons dan op het telefoonnummer 073 207 4681. Tevens kunt u een bezoek brengen aan onze showroom voor persoonlijk advies en volop vloerinspiratie.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken