U kunt het onderhoud aan uw houten vloer het best overlaten aan een specialist zoals Van der Heijden Vloeren uit Nuland. De renovatie of het onderhoud aan een houten vloer heeft namelijk vaak nogal wat voeten in de aarde. Allereerst moet deze klus goed voorbereid worden. Voordat er aan het onderhoud begonnen kan worden, is het belangrijk dat de houten vloer goed schoongemaakt is. Houten vloeren kunnen het best onderhouden worden door er wasolie op aan te brengen. Hierbij heeft u de keuze tussen een matte of glanzende uitstraling. De was brengt u aan met behulp van een boenmachine. Wrijf het onderhoudsmiddel goed in de nerven van het hout zodat er een egaal resultaat ontstaat.

Vakkundig onderhoud aan uw houten vloer of een volledige renovatie

Is er schade, zoals waterschade ontstaan aan uw houten vloer, waardoor renovatie noodzakelijk is? Van der Heijden Vloeren lost het graag voor u op. We bekijken graag bij u wat de situatie is. Voordat we beginnen aan de renovatie van uw vloer, voorzien we u zo van persoonlijk advies. Op deze manier kan uw vloer weer compleet in ere worden hersteld.

Wat kost de renovatie van uw houten vloer?

Voordat we overgaan tot de renovatie van uw houten vloer, wilt u natuurlijk weten wat dit gaat kosten. Vraag daarom online een offerte op maat aan. Wilt u eerst meer weten of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons dan op telefoonnummer 073 207 4681. Ook kunt u van maandag tot en met zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom in Nuland.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken