Wilt u houten vloeren laten leggen, schuren, bewerken of onderhouden in uw woning of bedrijfspand in of nabij Den Bosch? In al deze gevallen is Van der Heijden Vloeren uit Nuland u graag van dienst. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod houten vloeren van diverse houtsoorten. Deze kunnen we van verschillende afwerkingen voorzien en in allerlei patronen leggen. We kunnen dan ook zeker uw droomvloer realiseren.

Houd uw houten vloeren in regio Den Bosch in topconditie door de vloer te schuren

Door te kiezen voor een houten vloer, kiest u voor een fraaie ondergrond met tijdloze uitstraling. Bij ons heeft u diverse mogelijkheden op het gebied van houten vloeren. Een houten vloer leggen in uw woning of kantoor in de omgeving van Den Bosch is één ding, maar u moet dit soort vloeren ook goed onderhouden, bijvoorbeeld door ze te schuren. Op die manier herstelt u kleine beschadigingen en brengt u een nieuwe olielaag aan, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Dit kunt u uiteraard zelf doen door bijvoorbeeld een boenmachine bij ons te huren. Het is echter ook mogelijk om deze bewerkingen door ons te laten uitvoeren. De keuze is aan u!

Neem contact met ons op voor onderhoudsadvies op maat

Wat voor houten vloeren u ook heeft in uw woning in of nabij Den Bosch, regelmatig schuren en goed onderhoud zorgen voor het behoud van de vloer. Wilt u meer weten over wat dit onderhoud precies inhoudt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Nuland. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u van deskundig advies op maat te voorzien en om al uw vragen te beantwoorden. 

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken