Wilt u houten vloeren laten leggen, schuren, bewerken of onderhouden in uw woning of bedrijfspand in of nabij Den Bosch, Arnhem, Nijmegen, Nuland, Eindhoven, Helmond of ergens anders in Brabant? Denk bijvoorbeeld aan houten vloeren in Tilburg, Veghel, Schijndel, Rosmalen of Breda? In al deze gevallen is Van der Heijden Vloeren uit Nuland u graag van dienst. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan houten vloeren van diverse houtsoorten. Deze kunnen we van verschillende afwerkingen voorzien en in allerlei patronen leggen. We kunnen dan ook zeker uw droomvloer realiseren.

Houd uw houten vloeren in topconditie

Door te kiezen voor een houten vloer, kiest u voor een fraaie ondergrond met tijdloze uitstraling. Bij ons heeft u diverse mogelijkheden op het gebied van houten vloeren. Een houten vloer leggen in uw woning of kantoor is één ding, maar het is ook aan te raden om dit soort vloeren goed te onderhouden. Door uw vloer bijvoorbeeld te laten schuren, herstelt u kleine beschadigingen en brengt u effectief een nieuwe olielaag aan, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Dit kunt u uiteraard zelf doen door bijvoorbeeld een boenmachine te huren. Het is uiteraard ook mogelijk om deze bewerkingen door ons te laten uitvoeren.

Neem contact met ons op voor advies op maat

Wat voor houten vloeren u ook heeft in uw woning, goed onderhoud voor vloeren zorgt voor het duurzame behoud van de vloer. Wilt u meer weten over vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 207 4681. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Nuland. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien over onze houten vloeren voor in uw woning.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken