Wilt u houten vloeren laten leggen, schuren, bewerken of onderhouden in uw woning of bedrijfspand in Den Bosch? In al deze gevallen is Van der Heijden Vloeren uit Nuland u graag van dienst. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod houten vloeren van diverse houtsoorten. Deze kunnen we van verschillende afwerkingen voorzien en in allerlei patronen leggen. We kunnen dan ook zeker uw droomvloer realiseren.

Houd uw houten vloeren in Den Bosch in topconditie door de vloer te schuren

Een houten vloer leggen in uw woning in Den Bosch is één ding, maar u moet dit soort vloeren ook goed onderhouden, door ze bijvoorbeeld te schuren. Op die manier kunt u kleine beschadigingen herstellen en een nieuwe olielaag of white wash aanbrengen, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Dit kunt u uiteraard zelf doen door bijvoorbeeld een boenmachine bij ons te huren. Hiermee kunt u de vloer schoonmaken en een nieuwe olielaag aanbrengen. U kunt deze bewerkingen echter ook door ons laten uitvoeren. De keuze is aan u!

Neem contact op voor onderhoudsadvies op maat

Wat voor houten vloeren u ook heeft in uw woning in de regio Den Bosch, regelmatig schuren en goed onderhoud zorgen voor het behoud van de vloer. Wilt u meer weten over wat dit onderhoud precies inhoudt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 207 4681. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Nuland. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u van deskundig advies op maat te voorzien en om al uw vragen te beantwoorden. 

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken