Een houten vloer in de keuken van uw woning in regio Nijmegen die niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Dat is wat u kunt verwachten van de luxe kwaliteitsvloeren van Van der Heijden Vloeren uit Nuland. Deel uw wensen en verwachtingen met ons en wij zorgen voor een ambachtelijk op maat gemaakte houten vloer voor in uw keuken.

Laat de houten vloer in uw keuken doorlopen naar uw woonkamer in uw woning

U heeft bij ons de keuze uit een ruime collectie aan houtsoorten voor de aanleg van een houten vloer in uw keuken in uw woning. Denkt u bijvoorbeeld aan Wengé, Amerikaans kersen, Douglas fir en Europees eiken. Grenst uw keuken aan de woonkamer? Creëer dan een prachtig geheel door de vloer vanuit de keuken door te laten lopen naar de woonkamer van uw woning. Hierdoor oogt de ruimte groter en ontstaat er één stijl in de keuken en woonkamer. In onze collectie aan houten vloeren kiest u eenvoudig de vloer uit die in uw interieur past. Wat zijn uw wensen betreft het patroon of de panelen? Kiest u voor visgraat, Hongaarse punt, Versailles panelen of vlechtpatronen?

Geniet van een fraaie nieuwe vloer in uw keuken

In de keuken wordt geleefd. Een houten vloer moet daarom bestand zijn tegen water en vuil. Om lang en probleemloos van uw vloer te genieten, raden wij u aan om uw vloer met vochtwerende olie te behandelen, zodat er geen druppel in het hout kan dringen. Voor advies over het onderhoud van uw houten vloer, bijvoorbeeld met een gehuurde boenmachine, nodigen wij u graag uit in onze showroom. Ons verkoopteam voorziet u van persoonlijk advies en laat u alle mogelijkheden betreft uw nieuwe vloer in de keuken zien. Voor vragen belt u naar het telefoonnummer 073 207 4681 of komt u langs in de showroom voor houten vloeren.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken