Een houten vloer in de keuken die niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Dat is wat u kunt verwachten van de luxe kwaliteitsvloeren, ontworpen door Van der Heijden Vloeren. Laat ons uw wensen en verwachtingen weten en wij zorgen voor een ambachtelijk op maat gemaakte houten vloer voor in uw keuken. U heeft keuze uit een grote collectie aan houtsoorten. Denkt u bijvoorbeeld aan Wengé, Amerikaans kersen, Douglas fir en Europees eiken. Benieuwd naar alle houtsoorten en mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom in Nuland.

Laat de houten vloer in uw keuken doorlopen naar uw woonkamer

Grenst uw keuken aan de woonkamer? Creëer een prachtig geheel door de vloer vanuit de woonkamer door te laten lopen naar de keuken. Hierdoor oogt de ruimte groter en ontstaat er één stijl in de keuken en woonkamer. Bekijk onze collectie aan houten vloeren en kies de vloer uit die in uw interieur past. Wat zijn uw wensen betreft het patroon of de panelen? Kiest u voor visgraat, Hongaarse punt, Versailles panelen of vlechtpatronen?

Lang en probleemloos genieten van uw houten vloer in de keuken

In de keuken wordt geleefd. Een houten vloer moet daarom bestand zijn tegen water en vuil. Om lang en probleemloos van uw vloer te genieten, raden wij u aan om uw vloer met vochtwerende olie te behandelen waardoor er geen druppel in het hout kan dringen. Voor advies over bijvoorbeeld het onderhoud van uw houten vloer met een boenmachine nodigen wij u graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. Ons verkoopteam voorziet u van persoonlijk advies en laat u alle mogelijkheden betreft uw nieuwe houten vloer in de keuken zien. Voor vragen belt u eenvoudig naar het telefoonnummer +31 (0)73 207 4681 of komt u langs in onze showroom in Nuland.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken