Van der Heijden Vloeren uit Oss beschikt over een grote showroom waar het productenprogramma aan houten vloeren aan u gepresenteerd wordt. Loop binnen in de showroom en laat u inspireren en adviseren over houten vloeren. Ons enthousiast verkoopteam staat voor u klaar. Vind de vloer waar u al zo lang naar op zoek bent.

Een showroom in Oss met houten vloeren in diverse uitvoeringen

Ervaar hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Hoe ziet uw droomvloer eruit? Heeft u bijvoorbeeld al een houtsoort of patroon in gedachten? Laat ons uw wensen weten en we gaan samen op zoek naar uw ideale vloer. Kiest u voor een prachtig parket, een massief houten vloer of gaat u voor een laminaatvloer? Wat voor vloer u ook kiest, wij beloven u optimale kwaliteit. Zowel in onze service als de producten. Het begint al met een persoonlijk advies. Maar onze service gaat veel verder dan een passend advies. Zo komen wij de gekozen producten op de desbetreffende locatie inmeten, beschikken wij over een eigen houthandel en zaagservice en bieden wij bezorgservice bij u aan huis.

Leuke acties en aanbiedingen

Regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen. Houd onze actiepagina goed in de gaten en profiteer van vele voordelen. Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom te Oss en bekijk ons aanbod aan houten vloeren. Van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:30 uur zijn onze deuren voor u geopend. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016.


Aanbevolen pagina's

houten vloer leggenkloostervloeren | boenmachine huren


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken