Van der Heijden Vloeren beschikt over een grote showroom in Nuland waarin een uitgebreide collectie houten vloeren en kurkvloeren aan u gepresenteerd wordt. Loop binnen in de showroom en laat u inspireren en adviseren over houten vloeren of kurkvloeren. Ons enthousiaste verkoopteam staat voor u klaar. Vind de vloer waar u al zo lang naar op zoek bent!

Een showroom met houten vloeren en krukvloeren in diverse uitvoeringen

Ervaar hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails van invloed zijn op het beoogde eindresultaat. Hoe ziet uw droomvloer eruit? Heeft u bijvoorbeeld al een houtsoort of patroon in gedachten? Laat ons uw wensen weten en we gaan samen met u op zoek naar uw ideale vloer. Kiest u voor een prachtig parket, een massiefhouten vloer of gaat u voor een laminaatvloer? Wat voor vloer u ook kiest, wij beloven u optimale kwaliteit, zeker als u uw vloer goed onderhoudt met een boenmachine die u kunt huren. De hoogwaardige kwaliteit ziet u bovendien terug in zowel onze service als de producten. Het begint al met een persoonlijk advies, maar onze service gaat veel verder dan dat! Zo komen wij de gekozen producten op de desbetreffende locatie inmeten, beschikken wij over een eigen houthandel en zaagservice en bieden wij bezorgservice aan bij u aan huis.

Ontdek leuke acties en aanbiedingen

Wij hebben regelmatig leuke aanbiedingen. Houd daarom onze actiepagina goed in de gaten en profiteer van vele voordelen! Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom en bekijk ons aanbod aan houten vloeren en kurkvloeren. Heeft u vragen over onze showroom of bijvoorbeeld over kurkvloeren? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken