Wilt u een houten vloer in uw woning of bedrijfspand laten leggen? Van der Heijden Vloeren heeft jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren en verblijdt u graag met een prachtig resultaat. We maken de vloer geheel op maat zodat deze volledig aan uw wensen voldoet. Gaat u voor parket, laminaat of een massief houten vloer? Bezoek onze showroom in Oss en laat u inspireren. Ons team voorziet u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Een houten vloer laten leggen door ervaren monteurs in Oss

Heeft u uw droomvloer gevonden? Deze komen onze monteurs graag bij u thuis of op kantoor plaatsen. Met jarenlange ervaring en veel enthousiasme bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Uiteraard wilt u dat uw houten vloer zo lang mogelijk meegaat. Daarom voorziet de monteur u graag van onderhoudsadvies betreft uw houten vloer. Maar voordat er aan het onderhoud begonnen kan worden, is het belangrijk dat de houten vloer goed schoongemaakt is. Houten vloeren kunnen het best onderhouden worden door middel van waxolie. Hierbij heeft u de keuze tussen een matte of glanzende uitstraling. De was brengt u aan door middel van een boenmachine. Wrijf het onderhoudsmiddel goed in de nerven van het hout zodat er een egaal resultaat ontstaat.

Een houten vloer in Oss behandelen met olie

Veel mensen kiezen ervoor om de houten vloer te behandelen met olie. En dat is niet zo vreemd. Een geoliede vloer is namelijk eenvoudig in onderhoud en krassen kunnen goed gecamoufleerd worden. Daarnaast heeft een geoliede houten vloer een unieke uitstraling en past de vloer in ieder interieur. Naast dat u de houten vloer met olie kunt behandelen, kunt u de vloer ook:

  • Roken
  • Schuren
  • Verouderen
  • Borstelen
  • Beitsen
  • Lakken
  • Schaven

Een andere populaire behandeling is white wash. Hierbij blijft de witte tint in de nerven van het hout zitten, wat extra textuur aan het oppervlak geeft en de natuurlijke nerven accentueert. Uw huidige vloer krijgt een totaal andere look en zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling.

Luxe maatwerkvloeren voor in uw woning of op uw kantoor in Oss

Alle kwaliteitsvloeren maken wij op een ambachtelijke wijze voor u op maat. Van de inkoop tot het laten leggen van de houten vloer. Wij beloven u topkwaliteit betreft service én materiaal. Vraag online een offerte op maat aan of kom langs in onze showroom in Oss. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het onderhoud of de opties voor het laten behandelen van uw houten vloer? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)412 657016


Aanbevolen pagina's

kloostervloeren | boenmachine huren | abdijvloer


Kom langs in onze showroom om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken