Van der Heijden Vloeren uit Nuland biedt u verschillende opties om uw houten vloer te laten behandelen. De gewenste afwerking voor uw vloer zit hier dan ook zeker tussen. Uiteraard heeft u daarnaast ook de keuze uit verschillende houtsoorten en patronen voor het leggen van uw vloer. U stelt bij ons gemakkelijk de vloer van uw dromen samen.

Een houten vloer behandelen met olie, white wash en andere producten

Veel mensen kiezen ervoor om de houten vloer te behandelen met olie. Dat is niet zo vreemd, want een geoliede vloer is eenvoudig in onderhoud en krassen kunnen goed gecamoufleerd worden. Daarnaast heeft een geoliede houten vloer een unieke uitstraling en past de vloer in ieder interieur. Naast dat u de houten vloer met olie kunt behandelen, kunt u de vloer ook:

  • Roken
  • Schuren
  • Verouderen
  • Borstelen
  • Beitsen
  • Lakken
  • Schaven

Een andere populaire behandeling is white wash. Hierbij blijft de witte tint in de nerven van het hout zitten, wat extra textuur aan het oppervlak geeft en de natuurlijke nerven accentueert. Uw huidige vloer krijgt een totaal andere look en zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling.

Behandel uw vloer zelf of schakel onze hulp in

Sommige behandelingen moeten regelmatig herhaald worden. Een geoliede vloer heeft bijvoorbeeld zo nu en dan een nieuwe laag nodig. Dit kunt u door ons laten doen, maar u kunt ook een boenmachine huren en zelf de olie aanbrengen. Naast het behandelen van uw houten vloer, kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud en renovatie aan uw vloer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat het aan ons weten door contact op te nemen via het telefoonnummer +31 (0)73 207 4681 of kom langs in de showroom in Nuland.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken