Wanneer u uw houten vloer wilt laten behandelen, zit u helemaal goed bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland, nabij Eindhoven. Wij bieden hierbij diverse opties aan. De gewenste afwerking voor uw vloer zit er dan ook zeker tussen, zodat u eenvoudig de vloer van uw dromen samenstelt.

Een houten vloer behandelen met olie, white wash en andere producten

Veel mensen kiezen ervoor om hun houten vloer te behandelen met olie. Dat is niet zo vreemd, want een geoliede vloer is eenvoudig in onderhoud en krassen kunnen goed gecamoufleerd worden. Daarnaast heeft een geoliede houten vloer een unieke uitstraling en past de vloer in ieder interieur. Naast dat u de houten vloer van uw woning met olie kunt behandelen, is het ook mogelijk om de vloer te:

  • Roken
  • Schuren
  • Verouderen
  • Borstelen
  • Beitsen
  • Lakken
  • Schaven

Een andere populaire behandeling is white wash. Hierbij blijft de witte tint in de nerven van het hout zitten, wat extra textuur aan het oppervlak geeft en de natuurlijke nerven accentueert. Uw huidige vloer krijgt een totaal andere look en zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling in uw woning of bedrijfspand.

Behandel uw vloer zelf of schakel onze hulp in

Sommige behandelingen moeten regelmatig herhaald worden. Een geoliede vloer heeft bijvoorbeeld zo nu en dan een nieuwe laag nodig. Dit kunt u door ons laten doen, maar u kunt ook een boenmachine huren en zelf de olie aanbrengen. Naast het behandelen van uw houten vloer, kunt u ons vloerenbedrijf ook inschakelen voor onderhoud en renovatie aan uw vloer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat het aan ons weten door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 073 207 4681 of kom langs in de showroom.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken