Bent u op zoek naar een houten vloer en wilt u er graag een die er verouderd uitziet voor in uw pand in Den Bosch? Van der Heijden Vloeren uit Nuland heeft de ideale collectie voor u beschikbaar. Voor ieder interieur vindt u bij ons passende vloeren die nog jarenlang de uitstraling van uw ruimte compleet maken. Zo kunt u met een houten vloer die verouderd is uw woning of kantoor in Den Bosch een prachtige metamorfose geven. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden!

Een houten vloer die er verouderd uitziet misstaat zeker niet in uw pand in Den Bosch

Woont u in een landelijke woning en wilt u een nieuwe vloer (laten) leggen? Of zoekt u de perfecte vloer voor in een klassiek kantoorpand? In onze showroom in Nuland, niet ver van Den Bosch, vindt u zeker de perfecte houten vloer die er niet alleen verouderd, maar ook natuurlijk en uniek uitziet. De lichte krasjes en putjes geven een bijzonder accent aan de vloer en dankzij de gekleurde olie die erop is aangebracht, worden de slijtplekken extra geaccentueerd. De olie bevordert bovendien een langdurig mooie uitstraling. Of u nu in Den Bosch, Nijmegen of elders woont; voor een verouderde houten vloer kunt u het best bij ons terecht.

Ontdek al onze vloeren

Onze experts geven u in de showroom in Nuland graag deskundig advies over een verouderde houten vloer in uw woning, kantoor of andere ruimte. Dit geldt natuurlijk ook voor onze vele andere vloeren, zoals de pvc wood pressed en laminaatvloeren. Als u vragen heeft, belt u naar 073 207 4681. Wij staan u graag te woord.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken