Indien u op zoek bent naar een bedrijf waar u parketvloeren kunt aanschaffen, kom dan eens langs in onze showroom in Nuland, niet ver van Arnhem. Bij Van der Heijden Vloeren heeft u de keuze uit een ruim productenprogramma aan parketvloeren, waardoor de kans groot is dat u een vloer treft die perfect aansluit bij uw interieur in Arnhem. Ontdek wat wij zoal voor u kunnen betekenen!

In onze showroom vindt u uiteenlopende parketvloeren voor uw pand in regio Arnhem

Vanwege het warme karakter dat houten vloeren met zich meebrengen, zijn dit type vloeren erg populair. Dit is zeker ook van toepassing op parketvloeren. Een traditionele parketvloer is bij ons verkrijgbaar in diverse houtsoorten en patronen. In onze showroom in de buurt van Arnhem hebben wij meer dan vijftig verschillende parketvloeren op voorraad, keuze genoeg dus! Bijkomend voordeel is dat parketvloeren in tegenstelling tot laminaat ook erg geluiddempend zijn, waardoor deze vloeren de ideale oplossing zijn voor zowel kantoorpanden als woningen in Arnhem.

Kom naar onze showroom

Wilt u uw pand in Arnhem graag voorzien van een parketvloeren? Kom dan eens langs in onze showroom in Nuland om ons aanbod aan parketvloeren te bekijken. Tevens vertellen onze experts u hier hoe u het onderhoud van uw vloer het beste verzorgt. Indien u vragen heeft, bereikt u ons via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken