Indien u op zoek bent naar een bedrijf waar u houten parketvloeren kunt aanschaffen, kom dan eens langs in onze showroom in Nuland, niet ver van Arnhem, om de prijzen te bekijken. Bij Van der Heijden Vloeren heeft u de keuze uit een ruim productenprogramma aan parketvloeren, waardoor de kans groot is dat u een vloer treft die perfect aansluit bij uw interieur. Ontdek wat wij zoal voor u kunnen betekenen!

In onze showroom vindt u uiteenlopende houten parketvloeren voor uw pand

Vanwege het warme karakter dat houten vloeren met zich meebrengen, zijn dit type vloeren erg populair. Dit is zeker ook van toepassing op houten parketvloeren. Een traditionele parketvloer is bij ons verkrijgbaar in diverse houtsoorten en patronen. In onze showroom hebben wij meer dan vijftig verschillende parketvloeren op voorraad voor verschillende prijzen, keuze genoeg dus! Bijkomend voordeel is dat houten parketvloeren in tegenstelling tot laminaat ook erg geluiddempend zijn, waardoor deze vloeren de ideale oplossing zijn voor zowel kantoorpanden als woningen.

Kom naar onze showroom

Wilt u uw pand graag voorzien van een nieuwe vloer? Kom dan eens langs in onze showroom in Nuland om ons aanbod aan houten parketvloeren te bekijken en wat de prijzen hiervoor zijn. Tevens vertellen onze experts u hier hoe u het onderhoud van uw vloer het beste verzorgt. Indien u vragen heeft, bereikt u ons via 073 207 4681.

Kom langs in onze showroom in Nuland om samen met onze specialisten
uw persoonlijke wensen te bespreken